Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Και τώρα το αποτέλεσμα!!

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την Τρίτη απέναντι στη Γιουβέντους το αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τώρα το αποτέλεσμα
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ της Δευτέρας για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελευταία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο στο οποίο αύριο θα φιλοξενήσει το παιχνίδι

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ οι παίκτες συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με τελειώματα φάσεων.

Ο Μίτσελ για άλλη μια φορά δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για τον αγώνα. Εικασίες για κάποιες εκπλήξεις στην 11άδα υπάρχουν. Και πάλι όμως οι περισσότερες πιθανότητες φέρνουν τον Ισπανό τεχνικό να μην τροποποιεί τα πλάνα του…

Και πάλι αναμένεται να «φορτώσει» το κέντρο του, κάτι λογικό από την στιγμή που η Γιουβέντους αναμένεται να αγωνιστεί με 3-5-2.

Δεδομένη η παρουσία των Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτη στη μεσαία γραμμή, ενώ εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Εντινγκά…

Ο Ρομπέρτο θα είναι σίγουρα κάτω από την εστία. Στην άμυνα οι Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας με τους Ελαμπντελαουί και Μασουακού στα άκρα της.

Ακριβώς μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς θα είναι ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Εντινγκά δίπλα του. Ο Μανιάτης θα τους πλαισιώνει.

Ο Κασάμι θα έχει περισσότερο επιθετικό... ρόλο και θα κινείται προς το άκρο. Αντίστοιχα ο Τσόρι, αλλά με σαφώς ξεκάθαρο ρόλο να προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι των ερυθρολεύκων. Τέλος για άλλη μια φορά ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανότητες να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα έχει και ο Φουστέρ στη θέση του Κασάμι. Σε αυτή την περίπτωση ο Ισπανός θα κινείται περισσότερο στο άκρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: