Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τίποτα λιγότερο από την Μπενφίκα…!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πώς πρέπει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός απόψε στην Ιταλία!

Τίποτα λιγότερο από την Μπενφίκα…
***Σκέφτομαι τα γκολ του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

***Τέλεια πλασέ: του Κασάμι με τη Γιουβέντους, του Τσόρι με την Μπενφίκα, του Αφελάϊ με την Ατλέτικο, του Μήτρογλου με την Άντερλεχτ.
Εκπληκτικά σουτ από μακριά: του Μήτρογλου πάλι με την Άντερλεχτ, του Κάμπελ με τη Γιουνάϊτεντ.

***Η ονειρώδης προσωπική ενέργεια του Βάϊς με την Παρί…Τα άψογα γυρίσματα του Σαβιόλα με την Άντερλεχτ και του Μήτρογλου με την Ατλέτικο…Η κεφαλιά δυναμίτης του Μανωλά με την Παρί…

***Και μετά λες πως και γιατί δεν βλέπεις τα ίδια πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα από αυτή την ίδια ομάδα…

***Τέλος πάντων, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει απόψε να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για αποτέλεσμα μέσα στο Τορίνο, κάνοντας ένα παιχνίδι, από πλευράς εμφάνισης και τακτικής, παρόμοιο με εκείνο με την Μπενφίκα πέρσι τέτοιο καιρό στη Λισσαβώνα, το 1-1, που για εμένα ήταν η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εικόνα του Ολυμπιακού εκτός έδρας τα τελευταία χρόνια. Τίποτα λιγότερο δεν νομίζω ότι θα είναι αρκετό.

***Να κοιτάξει ο Ολυμπιακός να διορθώσει τις αδυναμίες του των προηγούμενων αγώνων (π.χ. να καλύψει περισσότερο τον Ομάρ στη δεξιά πλευρά της άμυνας, απ΄όπου ήταν το κύριο ορμητήριο των επιθέσεων τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Ατλέτικο στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη) και να κάνει κι ο Μίτσελ πάλι κανένα χουνέρι στον Αλέγκρι.

***Άλλωστε, με εξαίρεση τον Αντσελότι στη Ρεάλ, γενικά οι Ιταλοί προπονητές δεν είναι στο…φόρτε τους αυτό τον καιρό-κι είδαμε και τη Γαλατά του Πραντέλι να τρώει τέσσερα μέσα στην Τουρκία από την Ντόρτμουντ. Ο δε Αλέγκρι από τον πάγκο της Μίλαν δε θυμάμαι ποτέ να κέρδιζε συχνά προπονητές της Πριμέρα, ούτε καν κόντρα στη Μάλαγα.

***Το πρώτο ζητούμενο, όμως, είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να εμφανιστούν έτοιμοι για πόλεμο απόψε στο Τορίνο. Γιατί πόλεμος θα είναι, με τη Γιουβέντους να παίζει το τελευταίο της χαρτί…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: