Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πολλή δουλειά τώρα, ενίσχυση τον Ιανουάριο!

Καθόλου ενθαρρυντική δεν είναι η εικόνα που αποκόμισε ο Πάουλο Κάμπος για τον Άρη. Υπό κρίση όλοι οι παίκτες το επόμενο δίμηνο και δεν αποκλείεται να γίνουν ριζικές αλλαγές τον Ιανουάριο.

Πολλή δουλειά τώρα, ενίσχυση τον Ιανουάριο
Πολλά πράγματα αναμένεται να αλλάξει στον Άρη το επόμενο χρονικό διάστημα ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα την Κυριακή, παρακολούθησε το ματς του Άρη με τη Δόξα Δράμας, όπου η νέα του ομάδα ηττήθηκε με 1-0 και τη Δευτέρα παρακολούθησε την προπόνηση των «κίτρινων» στην οποία πήραν μέρος όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Στη συνομιλία που είχε με τους διοικούντες, αλλά και με τους συνεργάτες του τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς δεν αποκόμισε καθόλου καλή άποψη για αυτήν από τα όσα είδε. Μάλιστα, θεωρεί ότι χρειάζεται να υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός είναι δυσαρεστημένος με αρκετούς παίκτες και επισήμανε στον 57χρονο τεχνικό, αλλά και στον Γιάννη Τοπαλίδη ότι όλοι τελούν υπό κρίση και από τα λεγόμενα του προέκυψε ότι τελούν υπό κρίση και μάλλον τον Ιανουάριο θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: