Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Με κομμένο… σερί η Αρμάνι στο ΟΑΚΑ!!

Η Αρμάνι Μιλάνο άργησε να… ξυπνήσει κόντρα στην Αβελίνο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα (73-69) στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Με κομμένο… σερί η Αρμάνι στο ΟΑΚΑ!
Στο τέταρτο δεκάλεπτο… θυμήθηκε να κοντράρει την Αβελίνο η Αρμάνι, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλάνου να γνωρίσει την πρώτη της ήττα (73-69) ύστερα από 22 σερί νίκες σε παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του ιταλικού πρωταθλήματος, λίγες μέρες πριν την επίσκεψή της στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν πίσω με διψήφια διαφορά πόντων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης (πήγε στο -21 στα αποδυτήρια), μειώνοντας στους τρεις (72-69), περίπου 00:04’’ πριν τη λήξη, όμως ο Μπανκς, ο οποίος ευστόχησε σε μία βολή, διαμόρφωσε το τελικό 73-69. Από την ομάδα του Μιλάνου ξεχώρισαν οι Τζεντίλε και Μπρουκς με 21 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Απών από την αναμέτρηση ήταν ο Ντέιβιντ Μος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι ο Λούκα Μπάνκι αποφάσισε να τον αφήσει στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 47-26, 57-43, 73-69. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: