Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Λείπει ένας γκολτζής»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος.
Αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση του Άρη, την αλλαγή προπονητή αλλά και στα συμπεράσματά του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM89,4:
Για την κατάσταση στον Άρη τόνισε αρχικά:
«Δεν θα το πίστευα στην αρχή ότι θα έχανε τόσους πόντους και το ευχάριστο είναι πως δεν έχει μείνει αρκετά πίσω και πιστεύω πως μπορεί να διορθώσει τα λάθη και τις γκέλες. Και χθες ήταν κακός, όπως και σε άλλα παιχνίδια».
Για το αν έχει βγάλει συμπέρασμα προσέθεσε:
«Τώρα βλέποντας χθες την ομάδα, έπαιξαν εννέα καινούργιοι παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τον Καρατζιοβαλή και τον Πόι δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έφυγαν πέρσι. Επίσης ένα πρόβλημα που έχει είναι πως δεν υπάρχει παίκτης που να βάζει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα και δυσκολεύεται να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Έρχονται κάποια παιδιά τα οποία είναι άπειρα και χάνονται ευκαιρίες. Ο Άρης πρέπει να κερδίζει κατά κράτος της ομάδες. Ο Πόι ήταν καλός παίκτης, αλλά κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά δεν βάζει πολλά γκολ. Λείπει ένας γκολτζής. Ήρθαν πολλοί παίκτες, άλλαξε η ομάδα και μάλλον είναι χειρότεροι από αυτούς που έφυγαν».
Για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογία ο κ. Μιχαλήτσος απάντησε:
«Εντάξει τα παιδιά δεν έχουν και τόσες μεγάλες δυνατότητες και όταν δεν τους πάει κάτι καλά, τους παίρνει κάτω. Υπάρχουν άλλοι ποδοσφαιριστές που τους ζητούσαμε να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και όταν έχεις παίξεις αντίπαλος με την κατηγορία, δεν νομίζω πως υπάρχει το θέμα της ψυχολογίας».
Για την αλλαγή προπονητή διευκρίνισε:
«Όταν αλλάζει ένας προπονητής, ειδικά την πρώτη εβδομάδα δεν κάνει απολύτως τίποτα. Παίζουν όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και μου φάνηκαν αγχωμένοι, να έχουν προβλήματα σε όλες τις γραμμές και ειλικρινά δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Φανταστείτε να είχε κερδίσει ο Πανσερραϊκός και να ήταν επτά βαθμούς μπροστά και σε πιάνει περισσότερο το άγχος».
Για το αν είναι η κατηγορία για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είπε:
 «Πλέον είναι για καλούς ποδοσφαιριστές, οποιαδήποτε κατηγορία. Έχει περάσει ο καιρός που έλεγες θα τους χτυπήσω και πλέον για να κερδίσεις κάποιο παιχνίδι πρέπει να παίξεις μπάλα. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει να παίρνεις μπετατζήδες. Ήρθαν παίκτες που δεν είναι ανώτεροι από τους άλλους και μέσα στην ομάδα θέλεις και τους καλούς παίκτες και τους δυνατούς και να έχεις καλό σύνολο και δεν φάνηκε σε κανένα παιχνίδι και να τελειώνε τα παιχνίδια από τα πρώτα ημίχρονα. Επειδή φέραμε ισοπαλία με τη Σίτι, ειπώθηκε πως αν έπαιζε ο Κόκε θα κερδίζαμε. Φανταστείτε πως νιώθει ο Αρειανός πλέον όταν χάνει από τη Δράμα και τους καταλαβαίνω. Πιστεύω πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Είναι σαν να τρέχεις μόνος σου, σκοντάφτεις και πέφτεις μόνος σου».
Για το ότι η Δόξα Δράμας με τη νίκη έφτασε τους έξι βαθμούς υπογράμμισε:
«Έχω παίξει στη Δράμα στην Α’ Εθνική και δεν είναι φέτος κάτι ιδιαίτερο. Ο Άρης τις έκανες τις ομάδες έκανε να φαίνονται καλές ομάδες».
Για το πώς διορθώνεται αυτή η κατάσταση διευκρίνισε:
«Πρέπει όλοι να βοηθήσουν τον προπονητή. Μπορεί να αλλάξει και κάποια πράγματα με την έλευση παικτών οι οποίοι δεν έχουν παίξει ακόμη».
Τέλος ο κ. Μιχαλήτσος κατέληξε:
 «Δεν ξέρω το μπάτζετ και το κακό είναι πως δεν φαίνεται στο γήπεδο. Επειδή αρχίζουν και το παλεύουν οι ομάδες, δεν λένε το πόσα θα φάνε, αλλά το πώς θα κερδίσουν και θεωρούν πως δεν είναι μεγαθήριο ο Άρης».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: