Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

«Ο Άρης παίζει ανορθόδοξο ποδόσφαιρο»

Προβληματισμένος από την εικόνα του Άρη στο χθεσινό ματς με τη Δόξα εμφανίστηκε στο Αθλητικό Metropolis ο Γιάννης Τοπαλίδης, προαναγγέλοντας αλλαγές στο αγωνιστικό στυλ και μεταγραφές το Γενάρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την ήττα από τη Δόξα Δράμας: «Η ομάδα έχει ένα ανορθόδοξο στυλ και γι’ αυτό παρά την υπεροχή της δεν μπόρεσε να κερδίσει. Πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά και, παράλληλα, να αποκτηθούν παίκτες για να αλλάξει εικόνα η ομάδα».

Για το πώς θα πορευθεί ο Άρης μέχρι τον Ιανουάριο: «Πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά και αυτό πρέπει να γίνει με το νέο προπονητή, τον κ. Κάμπος. Όταν υπερέχεις σε τόσο μεγάλο διάστημα παιχνιδιού, όταν έχεις σχεδόν 20 κόρνερ και πλάγια φάουλ και δεν μπορείς να γίνεις επικίνδυνος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν θέλω να κρίνω τον προηγούμενο προπονητή, αλλά αυτό που είδαμε χθες είναι πως ο Άρης είχε ένα ανορθόδοξο στυλ παιχνιδιού και πρέπει να το διορθώσουμε από σήμερα κιόλας».

Για την κίνηση Γαλανού να επιβάλλει πρόστιμο: «Ο Γαλανός είναι απογοητευμένος και το καταλαβαίνω. Μετά το ματς είπε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, ωστόσο, οι παίκτες πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και να μην τεθεί τέτοιο θέμα».

Για τον Πάουλο Κάμπος: «Σήμερα θα είναι στην προπόνηση και θα ενημερωθεί από τον κ. Μπουγιουκλή προκειμένου να έχει μια πλήρη εικόνα της ομάδας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: