Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ψηφίστε τον κορυφαίο του μήνα!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αναδείξουν τον κορυφαίο της ομάδας γι” αυτόν τον μήνα.
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
Ο Οκτώβριος ήταν ίσως ο πιο δύσκολος μήνας της σεζόν ως τώρα, ωστόσο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή της Super League. Ο Δικέφαλος επικράτησε του Ατρομήτου και της Βέροιας για το πρωτάθλημα, παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον θεσμό του Κυπέλλου και γνώρισε δύο ήττες από Γκινγκάμπ, Φιορεντίνα στο Europa League. Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας για τους πέντε αγώνες του Οκτωβρίου.
Το βραβείο διεκδικούν πέντε παίκτες. Οι πρώτοι αποτελούν τον πυλώνα της άμυνας. Μιγκέλ Βίτορ και Γιώργος Κατσικάς έχουν συνθέσει ένα πολύ καλό κεντρικό δίδυμο και με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις δικαιούνται σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας του ΠΑΟΚ. Δίπλα τους στην τετράδα της άμυνας βρίσκεται ο Ράζβαν Ρατς. Ο κάτοχος του τίτλου τόσο για τον Αύγουστο, όσο και για τον Σεπτέμβριο. Ο Ρουμάνος συνέχισε την εντυπωσιακή παρουσία του πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και μοιράζοντας άλλες δύο ασίστ στο ματς με τη Βέροια και θέλει να γίνει ο μοναδικός παίκτης που θα κερδίσει τρίτο σερί βραβείο  Player of the Month.
Για να τα καταφέρει θα πρέπει να κερδίσει τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Αποστολή δύσκολη! Ο Ελληνας διεθνής διανύει την καλύτερή του περίοδο στον ΠΑΟΚ όντας μόνιμο σημείο αναφοράς στο χώρο της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ. Ακούραστος, συμμετέχει σε όλα τα παιχνίδια καταθέτοντας και την ψυχή του στο γήπεδο και καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο πως αναδείχτηκε Fans Man of the Match στις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου χρίστηκε και σκόρερ.
Την πεντάδα των υποψηφίων κλείνει ο Εργκούς Κάτσε. Το alter ego του Τζιόλη στο κέντρο. Μαραθωνοδρόμος, βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο, ενώ στα τελευταία ματς έχει δείξει πως αναλαμβάνει ολοένα και περισσότερες πρωτοβουλίες στην ανάπτυξη της ομάδας. Κερασάκι στην τούρτα τα δύο γκολ του μέσα στον Οκτώβριο, κόντρα σε Ατρόμητο και Βέροια.
Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr επιλέγοντας τον δικό σας πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο.
 Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: