Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Δεν πείθει η ομάδα»

Στον Arena FM 89, 4 φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας και πρώην διοικητικό μέλος του Άρη, Αλέκος Κατσιαούνης. Μίλησε για την κατάσταση στους «Κίτρινους» και την ταλαιπωρία που υπάρχει στην Γ’ εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το που θα γίνει το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου:
«Σε όλα αυτά που γίνονται στον Άρη έχουμε και τη διαδικασία να μην ξέρουμε που παίζουμε. Η Γ΄ εθνική ταλαιπωρεί πολύ τον Άρη».
Για τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι:
«Δεν έγιναν καλά τα πράγματα το καλοκαίρι, δεν δημιουργήθηκε ανταγωνιστική ομάδα και όσοι βλέπουμε τα παιχνίδια ξέρουμε πως οι παίκτες δεν εντυπωσιάζουν. Δεν έγινε σωστή δουλειά το καλοκαίρι, η παρουσία του κ. Καλαιτζίδη δεν ήταν η αναμενόμενη, ο κ. Στεφανίδης τα έμπλεξε πολύ και τώρα ο κ. Γαλανός τρέχει να οργανώσει την κατάσταση. Το θέμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα λεφτά. Υπάρχουν και άλλοι παράμετροι που ο κ. Γαλανός δεν γνωρίζει ακόμα».
Για το αν η ομάδα χρειαζόταν ξένο ή Έλληνα προπονητή:
«Το θέμα είναι τα αποτελέσματα. Αυτή η ομάδα έχει αγωνιστικά προβλήματα και δεν πείθει. Το αν χρειάζεται ο Άρης ξένο ή Έλληνα προπονητή θα φανεί από το τελικό αποτέλεσμα».
Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Όταν δεν έχεις τα ικανά άτομα να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις οδήγησε εδώ. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει ποδοσφαιροάνθρωπους και δημιουργούνται προβλήματα στον σύλλογο».
Για τον Καρατζιοβαλή:
«Για άλλο λόγο ήρθε και αλλού κατέληξε. Φάνηκε η προχειρότητα που υπήρξε. Εγώ όταν η ομάδα έφτασε στην Γ΄ περίμενα κάποιους ανθρώπους με επιφάνια να βγουν μπροστά. Τελικά ήρθε ο κ. Γαλανός. Εγώ θα περίμενα από τον κ. Γράντα ή τον κ. Παπαϊωάννου να πάρουν έναν ρόλο διοικητικό. Τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Όλα αυτά που έχουν γίνει όμως έχουν απαξιώσει κάποιους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί».
Για την αλλαγή προπονητή στον Άρη:
«Παρακολουθώ και κάθε μέρα έρχεται κάτι καινούριο στον Άρη. Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή, να σταματήσουμε τον εμφύλιο και ο καθένας να δει σοβαρά τον ρόλο του».
Για το αν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση ο Άρης:
«Οι νίκες σβήνουν προβλήματα και οι ήττες ανάβουν φωτιές. Είμαι λίγο απαισιόδοξος από την ομάδα, ελπίζω ο κ. Κάμπος με τις ικανότητες του να πετύχει κάτι διαφορετικό».
Για το θέμα της εκκαθάρισης:
«Το άλλο θέμα είναι της εκκαθάρισης. Πρέπει να επιτευχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κάποιοι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά είναι κάτι βασικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: