Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Φιορεντίνα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα:
«Η Φιορεντίνα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το έδειξε στη Τούμπα. Ήρθε με ελλείψεις και ήταν καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και αν κερδίσει μετά και την Γκινγκάμπ θα έχει προβάδισμα να προκριθεί. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ακόμα και με μια ισοπαλία θα είμαστε ευχαριστημένοι».
Για τις απώλειες του ΠΑΟΚ:
“Μια ομάδα δεν έχει 15 παίκτες. Όλο το δυναμικό ανήκει στην ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός τους κάνεις όλους καλύτερους. Ο ΠΑΟΚ είναι σε 3 διοργανώσεις και δεν μπορεί να παίζει συνέχεια. Για εμένα πρωτεύον στόχος είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Σίγουρα είναι σημαντικό το παιχνίδι με την Φιορεντίνα αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ; Ο πρωταρχικός στόχος είναι να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Μεσολαβεί ένας μήνας όπου θα κριθούν αρκετά πράγματα. Σήμερα, θα μπουν κάποια παιδιά που πρέπει να δείξουν πως δίκαια φοράν τη φανέλα του ΠΑΟΚ».
Για τους παίκτες που θα δοκιμαστούν:
«Ο προπονητής πρέπει να δει μέχρι που μπορούν οι ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Βλέπουμε μια σταθερότητα μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια και αυτό με ευχαριστεί».
Για τη πιθανή μη χρησιμοποίηση του Κλάους:
«Είναι γρίφος αλλά ένας παίκτης δεν κάνει μια ομάδα. Το να ξεκουράσει τον Αθανασιάδη θα είναι στα θετικά για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν μπορεί ο Κλάους να παίζει συνέχεια καθώς είναι και στην Εθνική. Υπάρχει πολύ δρόμος και χρειάζεται το ροτέισον. Πρέπει να υπάρχουν 26 ισάξιοι παίκτες μέσα σε ένα κλίμα υγειούς ανταγωνισμού».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: