Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στην Μπολόνια ο Κονταξής!

Σε πολύ γνωστό κέντρο αποκατάστασης που εδρεύει στην Μπολόνια στέλνει ο Ατρόμητος τον νεαρό, Δημήτρη Κονταξή, που έχει περάσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Στην Μπολόνια ο Κονταξής
Για την Μπολόνια θα αναχωρήσει την Κυριακή ο Δημήτρης Κονταξής, που ανήκει στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει σταθεί πολύ άτυχος τα τελευταία χρόνια, καθώς πέρασε δύο τραυματισμούς στο γόνατο και υποβλήθηκε σε ισάριθμες επεμβάσεις από τον Υπεύθυνο Ιατρικής Ομάδας, Νίκο Πισκοπάκη.

Ο σύλλογος του Περιστερίου αποφάσισε να τον στείλει στο «Isokinetic Medical Group» που έχει την έδρα του στην Μπολόνια και έχει παρατήματα σε οκτώ ιταλικές πόλεις, αλλά και στον Λονδίνο.

Ο Κονταξής θα παρακολουθείται για έναν μήνα από μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων που θα είναι συνεχώς δίπλα του και θα έχει όλο αυτό το διάστημα στενή συνεργασία με το Νίκο Πισκοπάκη. Θα μένει σε ξενοδοχείο που είναι κοντά στο στο κέντρο αποκατάστασης και θα μετακινείται με αυτοκίνητο της κλινικής. Οι καθημερινές συνεδρίες θα έχουν διάρκεια 7-8 ώρες.

inner

Το συγκεκριμένο κέντρο αποκατάστασης είναι αναγνωρισμένο από τη FIFA και έχουν φιλοξενηθεί με επιτυχία μεγάλοι άσοι του ποδοσφαίρου όπως ο Ρομπέρτο Μπάτζιο, ο Λούκα Τόνι, ο Νάνι και ο Μπουφόν.

Στον Ατρόμητο βρίσκεται από το 2011 και ξεκίνησε από την Κ17 για να μεταπηδήσει αργότερα στην Κ20. Αποκτήθηκε από το Φίλιππο Δράμας και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: