Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Ξέμεινε» στην κορυφή η Τσέλσι!!

Στην 3η αγωνιστική η Τσέλσι ξέσπασε στην Μάριμπορ. Αυτή τη φορά όμως οι «μπλε» αιφνιδιάστηκαν, έμειναν στο 1-1 και… ξέμειναν στην κορυφή, μετά και την επιβλητική νίκη (4-2) της Σπόρτινγκ επί της Σάλκε

«Ξέμεινε» στην κορυφή η Τσέλσι
Στην τρίτη αγωνιστική η Τσέλσι ήταν καταιγιστική επί της Μάριμπορ, όμως στην Σλοβενία… κόλλησε και παραλίγο να φέρει τα πάνω κάτω στην τέταρτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 6-0 στο Λονδίνο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ απ’ το 50’ στην έδρα της Μάριμπορ, όταν ο Ιμπραΐμι, με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Σλοβένους. Η Τσέλσι –που είχε την κυριαρχία μέχρι εκείνη τη στιγμή στο ματς- αγρίεψε και έφερε το ματς στα ίσα στο 73’ με τον Μάτιτς, που βρέθηκε αμαρκάριστος μπροστά στην εστία της Μάριμπορ μετά από κεφαλιά του Τέρι. Οι πρωτοπόροι του ομίλου, έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν… άλμα πρόκρισης, όμως ο Χαντάνοβιτς μπλόκαρε εκτέλεση πέναλτι του Αζάρ.

Η κορυφή πάντως δεν έφυγε απ’ τα χέρια της Τσέλσι, αφού η Σπόρτινγκ επικράτησε μετά από ματσάρα της Σάλκε με 4-2. Η Σπόρτινγκ ήταν αποφασισμένη να ξεκολλήσει απ’ τον πάτο της βαθμολογίας, όμως το αυτογκόλ του Σλιμανί στο 17’ έδωσε τα ηνία του σκορ στην Σάλκε. Στο 26΄η Σπόρτινγκ ισοφάρισε με τον Σαρ, για να κάνει την ανατροπή ο Τζέφερσον στο 52 ΄, ενώ ο Νάνι στο 72’ και ο Σλιμανί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε την επιβλητική νίκη των γηπεδούχων. ΤΟ μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι Γερμανοί ήταν να μειώσουν στο 88’ με τον Αόγκο.

Παρά την ισοπαλία η Τσέλσι αύξησε τη διαφορά της απ’ την Σάλκε στο +3’, όμως πλέον αναμένεται «σφαγή» στις δύο επόμενες αγωνιστικές, για την δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση, αφού η Σπόρτινγκ ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:
Σπόρτινγκ – Σάλκε 4-2
(26’ Σαρ, 52’ Τζέφερσον, 72’ Νάνι, 90+1’ Σλιμανί – 17’ αυτ. Σλιμανί, 88’ Αόγκο)

Μάριμπορ – Τσέλσι 1-1
(50’ Ιμπραΐμι – 73’ Μάτιτς)

Η βαθμολογία:
1. Τσέλσι (9-2) 8
2. Σάλκε (8-8) 5
3. Σπόρτινγκ (7-8) 4
4. Μάριμπορ (3-9) 3

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (25/11):
Σάλκε – Τσέλσι
Σπόρτινγκ - Μάριμπορ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: