Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Έπιασε… ταβάνι ο Μέσι!!

Την άποψη πως ο Λιονέλ Μέσι έχει περάσει την περίοδο της απόλυτης ακμής της καριέρας του και δύσκολα θα φτάσει στα επίπεδα του παρελθόντος εξέφρασε ο Χεράρδο Μαρτίνο.

Έπιασε… ταβάνι ο Μέσι
Όσοι απολαύσαμε τον Λιονέλ Μέσι στις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, δεν θα πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο πέρσι προπονητής του στην Μπαρτσελόνα και πλέον ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, που θεωρεί πως ο «Λέο» ξεπέρασε την περίοδο απόλυτης ακμής της σταδιοδρομίας του.

«Οποιαδήποτε σύγκριση με την περίοδο 2-3 ετών στην οποία ήταν στην καλύτερη κατάστασή του είναι άδικη. Είναι πολύ δύσκολο να ξαναπιάσει τέτοια επίπεδα απόδοσης για μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω αν θα έχουμε τη δυνατότητα να το ξαναδούμε αυτό. Είναι σαν να συγκρίνει ο κόσμος την τωρινή Μπαρτσελόνα με εκείνη της εποχής του Γκουαρντιόλα. Ο Μέσι είχε πιάσει απίστευτα επίπεδα απόδοσης για αρκετά χρόνια και τώρα πια έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Πλέον προσπαθεί να ξαναβρεί τον καλύτερο εαυτό του», δήλωσε ο Μαρτίνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: