Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Αστέρας και το… τέρας!!

Στο πιο μεγάλο εντός έδρας ματς ο Αστέρας Τρίπολης τα βάζει με το θηρίο, την Τότεναμ, έχοντας ως στόχο να κάνει άλλη μία υπέρβαση στη φετινή του πορεία στο Europa League.

Ο Αστέρας και το… τέρας!
Τεράστια σημασία έχει για τον Αστέρα Τρίπολης η σημερινή αναμέτρηση με την Τότεναμ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ολόκληρη η Τρίπολη έχει φορέσει τα καλά της, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φιλοξενείται μία ομάδα τέτοιου μεγέθους στην Αρκαδία και οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη επιθυμούν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, γράφοντας με χρυσά γράμματα τα ονόματα τους στην ιστορία του συλλόγου και κάνοντας την Αρκαδία ξακουστή σε ολόκληρη την Ευρώπη για άλλη μία φορά.

Ωστόσο, το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς τη φετινή σεζόν τα «σπιρούνια» μετρούν μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν σε επτά εκτός έδρας αγώνες στη διοργάνωση, αλλά ο Αστέρας έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες και θα παλέψει για το καλύτερο.

Από την πλευρά του, ο κ. Βεργέτης αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοσίτσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Παντελιάδη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ουσέρο, με εσωτερικούς μέσους τους Τσοκάνη, Μουνάφο και στα πλάγια τους Ρόλε και Μάσα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Μπαράλες, Νίκο, Μπακασέτας, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας και Κυριακόπουλος., Εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης και Γκοϊάν.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα χρησιμοποιήσει τους Βορμ, Ντάιερ, Φάτσιο, Φερτόνχεν, Μπεν Ντέιβις, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Τάουσεντ, Παουλίνιο, Τσαντλί και Κέιν.

Βαθμολογία

Τότεναμ 5 (6-2)
Μπεσίκτας 5 (6-2)
Αστέρας Τρίπολης 4 (4-6)
Παρτίζαν 1 (0-6)

Το πρόγραμμα

Σήμερα (06/11)

Αστέρας-Τότεναμ (20:00)
Μπεσίκτας-Παρτίζαν (20:00)

27 Νοεμβρίου

Αστέρας-Μπεσίκτας (22:05)
Τότεναμ-Παρίτζαν (22:05)

11 Δεκεμβρίου

Παρτίζαν-Αστέρας (20:00)
Μπεσίκτας-Τότεναμ (20:00)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: