Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Φουντώνει ξανά η «μάχη» Μέσι-Ρονάλντο!!

Τη μεγάλη μονομαχία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ποιος θα ξεπεράσει πρώτος τον Ραούλ στην κορυφή των σκόρερ του Champions League συνέχισε ο Λιονέλ Μέσι!

Φουντώνει ξανά η «μάχη» Μέσι-Ρονάλντο!
Στα ίσια ξανάφερε τη μονομαχία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κορυφή των σκόρερ του Champions League ο Λιονέλ Μέσι.

Στο εν εξελίξει παιχνίδι με τον Άγιαξ, ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μπάρτρα και σκόραρε την τέταρτη μόλις κεφαλιά του στη διοργάνωση (σ.σ. 58 φορές έχει σκοράρει με το αριστερό πόδι και 8 με το δεξί).

Παράλληλα όμως έφτασε και τα 70 γκολ στη διοργάνωση -όσα και ο Πορτογάλος (που δεν μπόρεσε να σκοράρει στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ).

Έτσι, βρίσκονται μαζί στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με τον Αργεντινό να έχει πετύχει τα δικά του τέρματα σε 90 ματς και τον Πορτογάλο να το έχει κάνει σε 106.

Μένει να φανεί λοιπόν ποιος θα φτάσει πρώτος τον Ραούλ (που έχει 71 γκολ) και κυρίως ποιος θα τον ξεπεράσει -σε μια μονομαχία που σίγουρα θα ψευδόταν όποιος από τους δυο ισχυριζόταν ότι δεν «καίγεται» να κερδίσει!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: