Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ανακατανομές στον ΚΑΟΔ!!

Με μια αποχώρηση και μία μεταγραφή συνεχίστηκε η ζωή στον ΚΑΟΔ την Τετάρτη.

Ανακατανομές στον ΚΑΟΔ
Οι Δραμινοί ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Σέρβου φόργουορντ και της αντικατάστασής του με τον Αμερικανό Ομπι Τρόττερ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Βασόγεβιτς:

«Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή, Νίκολα Βασόγεβιτς, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Τρόττερ:

«Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Obie Trotter για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Ο Όμπι Τρότερ είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1984, είναι Αμερικανός, αλλά διαθέτει και ουγγρική υπηκοότητα, έχοντας αγωνιστεί σε προκριματικά Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας. Έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ.

Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα Α&Μ το 2006. Δεν έγινε ντραφτ στο ΝΒΑ και, έτσι, ξεκίνησε καριέρα στην Ευρώπη. Για μία διετία (2006-08), αγωνίστηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκίσεν. Στη συνέχεια, (2008-09) έπαιξε στη Γαλλία με την Μπρεστ και το 2009-10 συμφώνησε με την Τόρπαν Πόγιατ από τη Φινλαδία. Το 2010 υπέγραψε με την ουγγρική Σζολνόκι, όπου έμεινε έως το 2012 και, στη συνέχεια, αγωνίστηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ και την Τριούμφ πριν επιστρέψει πέρυσι στο τέλος της χρονιάς στη Σζολνόκι, όπου ανήκε μέχρι τώρα.

Ο νέος παίκτης του American Genetics ΚΑΟΔ αναμένεται στην Ελλάδα σήμερα (5/11) το βράδυ και από αύριο (6/11) θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: