Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μάρκους… θυμήσου!! (video)

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει εξαιρετική παράδοση, αλλά και… χρωστούμενα απέναντι στην Αϊντχόφεν. Και είναι καλή ευκαιρία απόψε να «ξεχρεώσει». Τα γκολ εναντίον της, το «κράξιμο» και η ώρα της ρεβάνς.

Μάρκους… θυμήσου (video)
Με τη φανέλα της Χρόνινχεν, ο Μάρκους Μπεργκ βρήκε στο δρόμο του τρις την Αϊντχόφεν και… δις σκόραρε σε βάρος της. Με τα χρώματα της PSV δεν κατάφερε να προσφέρει τα προσδοκώμενα κι έφυγε περίπου σαν αποτυχημένος. Όπως και να’ χει, ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Αϊντχόφεν και είναι μια καλή ευκαιρία απόψε να τους κλείσει μια και καλή…

Στις 26 Δεκεμβρίου του 2007 ο αρχισκόρερ του «τριφυλλιού» είχε πετύχει με εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 77’ το γκολ της νίκης της Χρόνινχεν επί της PSV.



Ένα χρόνο παρά κάτι μετά, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, ο ίδιος είχε ανοίξει το σκορ για τη Χρόνινχεν στο «Φίλιπς Στάντιον», αλλά η ομάδα του είχε γνωρίσει την ήττα με 4-2.



Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ολλανδία έφεραν την πώλησή του στο Αμβούργο, όπου δεν κατάφερε να καθιερωθεί και την επόμενη σεζόν δόθηκε δανεικός στην… Αϊντχόφεν. Έπαιξε σε 41 ματς και πέτυχε 11 γκολ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να «κερδίσει» τον κόσμο της ομάδας και κάποιοι τον χαρακτήρισαν ακόμη και… χασογκόλη. Ειδικά μια χαμένη ευκαιρία σε ματς απέναντι στην Ουτρέχτη στις 20 Μαρτίου του 2011 τον στιγμάτισε…



Ώρα να τους απαντήσει…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: