Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Πρέπει να είσαι λίγο αναίσθητος για να νικήσεις στο ΟΑΚΑ»

Ομάδα σε πολύ καλή φόρμα, που είναι πολύ δύσκολο να χάσει στην έδρα της, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

«Πρέπει να είσαι λίγο αναίσθητος για να νικήσεις στο ΟΑΚΑ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λούκα Μπάνκι για τον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ (21:45). Ο Ιταλός τεχνικός της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στάθηκε τόσο στη φόρμα του «τριφυλλιού», όσο και στη δύναμη της έδρας του.

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όπως έδειξε συντρίβοντας τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την περασμένη εβδομάδα, βασιζόμενη στο δίδυμο Διαμαντίδη-Φώτση και στην πολύ καλή βραδιά που είχαν οι σουτέρ της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχτισε το ρόστερ του γύρω από έμπειρους και αξιόπιστους παίκτες δίπλα σε ταλαντούχους και αθλητικούς. Είναι εμφανές το νέο σύστημα που έχει φέρει στην ομάδα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εμείς από την πλευρά μας πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στο Μόναχο και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με αποφασιστικότητα και θάρρος. Θα πρέπει επίσης να είμαστε και λίγο… αναίσθητοι για να νικήσουμε σε μια έδρα που είναι σχεδόν απίθανο να το καταφέρεις», τόνισε ο Λούκα Μπάνκι.

Ο Λίνας Κλέιζα, που γνωρίζει καλά τι εστί Παναθηναϊκός και ΟΑΚΑ, είπε: «Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή στο να βρίσκει ελεύθερα σουτ και κάνει πολλές γρήγορες επιθέσεις για τρεις, ειδικά στην έδρα της. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό από την αρχή του αγώνα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: