Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ουσέρο: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς με Τότεναμ»

Το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό κόντρα στην Τότεναμ, όπως παραδέχθηκε ο Φερνάντο Ουσέρο και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο».

Ουσέρο: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς με Τότεναμ»
Για τη νίκη θα πάει ο Αστέρας Τρίπολης στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, σύμφωνα με τον Φερνάντο Ουσέρο που εκτός από δύσκολο χαρακτήρισε το ματς της Πέμπτης (6/11) και το σημαντικό στην ιστορία του συλλόγου. Η ψυχή και το πάθος μπορούν να δώσουν κάτι καλό στους Αρκάδες, όπως δήλωσε ο Ισπανός μέσος, που τόνισε ότι είναι δεμένος με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για:

-το ματς με τον Αστέρα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά και πάρα πολύ δύσκολο, αν και γίνεται στο σπίτι μας. Η Τότεναμ είναι πολύ σπουδαίος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Πράγματι αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός στην ιστορία του συλλόγου. Αλλά εμείς θέλουμε βαθμούς».

-το που θα κριθεί: «Παίζουμε στο σπίτι μας, πρέπει να παίξουμε ενωμένοι και όχι ατομικά. Η ψυχή και το πάθος θα είναι σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα».

-τον εαυτό του: «Είμαι Ισπανός, δεν μιλάω ελληνικά, αλλά είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και νιώθω κομμάτι του συλλόγου. Είμαι δεμένος συναισθηματικά με τον Αστέρα».

-το αν ο αγώνας είναι ευκαιρία για… μεταγραφή: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, όχι για τον κάθε παίκτη, που θα χρησιμοποιήσει ως βιτρίνα το κλαμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: