Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ντάνγκουμπιτς: «Μπορεί να βάλει 50 πόντους ο Σπανούλης»

Το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη έπλεξε ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, ενόψει της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Ντάνγκουμπιτς: «Μπορεί να βάλει 50 πόντους ο Σπανούλης»
Ως μία πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως αναμένεται μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην «Κόμπακ Αρίνα», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού των «ερυθρόλευκων», Λούκα Μίτροβιτς.

«Είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοί μας θα δημιουργήσουν μία τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που θα γίνει στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός θα έρθει για να πάρει τη νίκη. Όλες αυτές τις μέρες θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία μετρά ήδη τρεις νίκες στη διοργάνωση, με τις δύο να είναι εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα.

Στη συνέχεια, νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, τον Βασίλη Σπανούλη. Εάν τον αφήσουμε είναι ικανός να βάλει ακόμα και 50 πόντους. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε, αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του είναι πολύ ποιητικοί».

Από την πλευρά του, ο Λούκα Μίτροβιτς, είπε: «Όταν έγινε γνωστός ο όμιλος, όλοι έλεγαν την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, εμείς θα τους καλωσορίσουμε και περιμένουμε να είναι όντως όμορφη η ατμόσφαιρα, καθώς όπως έχω ακούσει θα έρθουν και πολλοί οπαδοί από την Ελλάδα. Όπως, επίσης, περιμένω να γίνει και ένα ωραίο παιχνίδι».

Για να συνεχίσει ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων»: «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά. Σίγουρα μία νίκη θα μας ανοίξει το δρόμο για το TOP 16. Ο Ολυμπιακός είναι από τις ομάδες που μπορούν να παίξουν στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Το μόνο στοιχείο που θα μας οδηγήσει στη νίκη είναι η συγκέντρωση για 40 λεπτά, γιατί τέτοιοι μεγάλοι αντίπαλοι μπορούν να τιμωρήσουν ακόμα και τη μία κακή στιγμή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: