Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τόμιτς: «Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, δεν τον καθιστούν φαβορί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Τόμιτς: «Δεν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός»
Ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στο σερβικό Τύπο. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναφέρθηκε στις σημαντικές απουσίες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», λέγοντας πως η «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται στην «Κόμπανκ Αρίνα» μόνο καλό κάνει στη συγκέντρωση των παικτών.

«Οι Λοτζέσκι, Πρίντεζης και ο ταλαντούχος Παπαπέτρου είναι τραυματίας, ενώ ο Ντάρντεν , ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι, έχει ξεκινήσει πρόσφατα τις προπονήσεις. Έτσι, έχουμε τρεις παίκτες 12άδας που δεν ξέρουμε πότε θα είναι απολύτως έτοιμοι. Παρ’ όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς ερχόμαστε για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς στην ιστοσελίδα «novosti.rs».

Για τον φετινό Ερυθρό Αστέρα: «Η ομάδα δείχνει πολύ δυνατή φέτος και θα μπορούσε εύκολα να είχε τρεις νίκες στην Ευρωλίγκα. Αλλά, ηττήθηκε από τη Νεπτούνας στη Λιθουανία με ένα καλάθι διαφορά. Με τη βοήθεια των οπαδών και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο, ο Ερυθρός Αστέρας παίζει καλύτερα εντός έδρας, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε σε φουλ ρυθμούς για 40 λεπτά».

Για τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει από την ομάδα του Βελιγραδίου: «Σίγουρα έχουν ξεχωρίσει οι Ουίλιαμς και Μαριάνοβιτς και θα πρέπει να τους δώσουμε μεγάλη προσοχή. Αλλά, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν παίκτη».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Δεν νομίζω. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν φαβορί. Με τα προβλήματα που ερχόμαστε στο Βελιγράδι, δεν μπορώ να θεωρήσω φαβορί τον Ολυμπιακό».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κόντρα στη Νεπτούνας είχε 34 πόντους, με την ΑΕΚ είχε 22 και σύμφωνα με την πορεία που έχει όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Για την επιρροή των οπαδών: «Πάντα παίζεις καλύτερα σε ένα γεμάτο γήπεδο, παρά σε άδειο. Μέσα σε “καυτή” ατμόσφαιρα οι παίκτες είναι πιο συγκεντρωμένοι, ενώ αυτόματα και το ματς γίνεται καλύτερο».

Για το αν αληθεύει πως θα ταξιδέψουν 200 φίλοι των Πειραιωτών: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αλλά, το κακό είναι πως μετά το παιχνίδι, ο ένας θα φύγει λυπημένος από το γήπεδο».

Για το αν ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να προκριθεί στο TOP 16: «Σε αυτό το σημείο που είναι η Ευρωλίγκα, είναι νωρίς να κάνουμε κάποια πρόβλεψη. Όμως, είναι πολύ πιθανό να προκριθεί ο Ερυθρός Αστέρας στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: