Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πρώτο φαβορί ο «Ελέ»

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από χθες η διοίκηση του Πανθρακικού, με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων υποψήφιων τεχνικών.

Πρώτο φαβορί ο «Ελέ»
Το μοντέλο του νεαρού Έλληνα προπονητή σκοπεύει να συνεχίσει η διοίκηση του Πανθρακικού, ύστερα από τη χθεσινή κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο.

Για αυτό τον λόγο η περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μοιάζει πιο πιθανή μεταξύ των άλλων υποψήφιων τεχνικών.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, με τον νεαρό κόουτς να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ακριτικού συλλόγου.

Πάντως, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει και άλλα ονόματα, όπως του Μαρίνου Ουζουνίδη (που έκανε καταπληκτική χρονιά πέρυσι με τον Εργοτέλη), του Γιώργου Παράσχου, του Σάκη Τσιώλη και του Νίκο Καραγεωργίου.

Οι τέσσερις είναι προπονητές με μεγάλη εμπειρία, αλλά ίσως να προτιμηθεί ένας νεότερος με καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής.

Πρόθεση των διοικούντων είναι να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, ωστόσο ακόμα κι αν αυτό συμβεί σήμερα, το πιθανότερο είναι η ομάδα να πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι αυτός θα είναι ο προπονητής της Κ-20, Νίκος Μπαχαρίδης ή ο Σίμος Παυλίδης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: