Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απρόοπτο με Κουτρουμπή!!

Εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν τέθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. «Μέσα» Σίλντενφελντ και Μπεργκ.

Απρόοπτο με Κουτρουμπή
Πρόβλημα στα μετόπισθεν προέκυψε στον Παναθηναϊκό την παραμονή του αγώνα με την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο για το Europa League (20:00).

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αν και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωσή του παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Γιάννης Αναστασίου τον απέκλεισε από την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που για δεύτερη συνεχή μέρα γυμνάστηκε κανονικά, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα είναι στο βασικό σχήμα. Σίγουρα θα παίξει ο Μέντες στο κέντρο της άμυνας και μένει να φανεί αν ο δεύτερος θα είναι ο «Σίφο», ο Ρισβάνης ή ακόμη και ο Τριανταφυλλόπουλος, εφόσον επιλεγεί η λύση Μπούρμπου για τα δεξιά.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά και ο Μάρκους Μπεργκ, που είναι ετοιμοπόλεμος, αλλά ακόμη παραμένει ασαφές αν θα είναι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο για να περάσει ως αλλαγή.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Στιλ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Καρέλης και ένας εκ των Δώνη ή Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μέντες, Μπούι, Πράνιτς, Δώνης, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: