Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Είχαν πέσει οι προπονητικές εντάσεις»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος τη Smart Physio,  Αθανάσιος Τράμπας και μίλησε για την απομάκρυνση του τιμ του από την ομάδα του Άρη αλλά και τις παροχές που προσέφεραν στους «Κίτρινους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την αποχώρηση τους από τον Άρη:
«Είχε γίνει ένα θέμα πως η διοίκηση δεν είχε αξιολογήσει σωστά τις υπηρεσίες. Κάναμε ένα ραντεβού με τον κ. Τράιο και το ενημερώσαμε για τις υπηρεσίες μας και το μέχρι τώρα έργο μας. Ο κ. Τράιος μας υποσχέθηκε ένα ραντεβού με τον κ. Γαλανό χωρίς να γίνει ποτέ αυτό. Έγινε και το παιχνίδι με την Δόξα και αποφασίσαμε να λήξουμε την συνεργασία μας. Για το τελευταίο διάστημα του τελευταίο μήνα δεν είμαστε πληρωμένοι. Στην συζήτηση είχαμε πει πως δεν θα είμαστε στην ομάδα εφόσον δεν έχουν λυθεί αυτά τα θέματα».
Για το αν τους έφερε ο Καλαιτζίδης:
«Μας είχε φέρει ο κ. Καλαιτζίδης αξιολογώντας το βιογραφικό μας. Είχαμε μαζί του μια συνάντηση για κάποιες άλλες εκδηλώσεις και ξεκίνησε την συνεργασία μαζί μας. Δεν τον γνωρίζαμε νωρίτερα».
Για την δουλειά τους στον Άρη:
«Στον Άρη είχαμε ένα πολύπλευρο έργο έχοντας αναλάβει τον τομέα της πρόληψης και της αποφυγής τραυματισμών. Είχαμε κάνει κάποια ειδικά εργομετρικά πρόληψης τραυματισμών για τον κάθε παίκτη αν και κάποιοι υποστήριζαν πως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Εμείς είχαμε ένα χαμηλό ποσοστό τραυματισμών και συνολικά είχαμε μόνο 9 χαμένες προπονητικές μέρες. Δώσαμε σύγκριση και με την περσινή χρονιά όπου ο Άρης έπαιζε στη Σούπερ Λιγκ και είχε 103 μέρες απώλειας από προπονητικές μέρες. Αν βάζαμε και το ποσοστό του Ιουλίου όπως είπαν κάποιοι το περσινό ποσοστό θα ανέβαινε ακόμα παραπάνω. Ήμασταν φυσικοθεραπευτές, είχαμε εξειδικευμένη φυσιολογία με βάση τις ενοχλήσεις που ένιωθαν οι παίκτες στις προπονήσεις. Ο καθένας πριν και μετά είχαν εξειδικευμένα προγράμματα. Δυο φορές την βδομάδα οι παίκτες έκαναν πάλι προγράμματα ενδυνάμωσης που τροποποιούνταν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το δεύτερο μέρος της δουλειάς μας ήταν η αποκατάσταση, ενώ δίναμε και βίντεο στον προπονητή με βάση αυτό που ήθελε. Η συνεννόηση που είχε γίνει ήταν πως με ένα κόστος ενός μισθού φυσιοθεραπευτή θα κάναμε όλα τα παραπάνω. Μέσα τις 2000 ευρώ συμπεριλαμβανόταν όλα τα παραπάνω και ένας μασέρ όπου η παρουσία του ήταν καθημερινή όπως και του φυσιοθεραπευτή. Εννοείται πως είχαμε και τα εργομετρικά απόδοσης. Εμείς θέλαμε να διαφημίσουμε τις παροχές μας μαζί με το μεγαλείο φυσικά του Άρη. Σοκαριστήκαμε όταν ακούσαμε για τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν χθες. Καθημερινά γινόντουσαν τροποποιήσεις στα προγράμματα των παικτών ανάλογα με τις ενοχλήσεις που είχαν».
Για το αν μίλησαν με τον Κάμπος:
« Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κ. Κάμπος το Κυριακή το πρωί και ο άνθρωπος ενθουσιάστηκε από την παρουσία μας. Κάποια βίντεο που αναζητά ο προπονητής ήταν και μέσα στις παροχές μας».
Για την φυσική κατάσταση των παικτών του Άρη:
«Η προπόνηση είχε αλλάξει με την αλλαγή προπονητή. Η ένταση δεν ήταν η αναμενόμενη που θα έπρεπε να έχουν οι ποδοσφαιριστές και χαλάρωσαν. Ο Άρης έχει το όνομα αλλά είναι ονειρικό να κάνει το 26/26. Υπάρχει βέβαια η δυναμική να τερματίσει πρώτη η ομάδα με μεγάλη διαφορά αρκεί να υποστηριχθεί το τεχνικό επιτελείο. Όλες οι παροχές βοηθούσαν στην υποστήριξη των ποδοσφαιριστών και στην προστασία της περιουσίας της ομάδας. Θέλαμε να ειδοποιήσουμε την διοίκηση πως η ομάδα κινδυνεύει με ήττες σε κάποιους δεν άρεσε και θέλησαν να μεταφέρουν τις ευθύνες σε εμάς. Είχαμε αναφέρει πως είχαν τροποποιηθεί οι προπονητικές εντάσεις».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: