Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τα «μυστικά» και ο ενθουσιασμός του Κόλκα!!

Το πλάνο ανάπτυξης των ακαδημιών της Αϊντχόφεν ανέλυσε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ο Γιόνας Κόλκα. Ο άλλοτε άσος του τριφυλλιού έδειξε ενθουσιασμένος απ’ το επίπεδο των φυτωρίων του συλλόγου.

Η αναμενόμενη συνάντηση του Γιόνας Κόλκα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έλαβε χώρα σήμερα στο Κορωπί!

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία του Τάκη Φύσσα, ο Φινλανδός ανέλυσε στους πράσινους το πλάνο ανάπτυξης ακαδημιών της Αϊντχόφεν, το οποίο μάλιστα βρίσκει αρκετές ομοιότητες με το αντίστοιχο του τριφυλλιού.

Η παλιά δόξα της ομάδας είχε και τετ-α-τετ με τους Γιάννη Σαμαρά και Χενκ Χέρντερ, με τους οποίους συνομίλησαν για αρκετή ώρα πάνω σε θέματα δομής.

Αυτό ήταν το πρώτο… βήμα της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ενώ είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να υπάρξει κάποιο τουρνουά είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ολλανδία μεταξύ των ομάδων που έχουν ήδη «σχέση» με την Αϊντχόφεν. Μάλιστα, στο μέλλον θα υπάρξουν περαιτέρω ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως ο Κόλκα έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των «φυτωρίων» του «τριφυλλιού» και παράλληλα σχολίαζε ενθουσιασμένος την παρουσία τόσων πολλών πρώην παικτών σε καίρια πόστα, μετά την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, και στην ακαδημία! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: