Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Προ των πυλών της Εθνικής Χαριστέας και Γκούμας!!

Σε συζητήσεις με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Γιάννη Γκούμα βρίσκεται η ΕΠΟ προκειμένου οι δύο παλιοί άσοι να επιστρέψουν στην Εθνική ομάδα από διαφορετικό πόστο. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές.

Προ των πυλών της Εθνικής Χαριστέας και Γκούμας!
Με ποδοσφαιριστές από την Εθνική ομάδα του 2004 θέλει να στελεχώσει η ομοσπονδία τα μικρά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο ονόματα που συζητιούνται αρκετά και παρουσιάζονται ως πιθανές προσθήκες στο τιμ της «γαλανόλευκης» είναι του Γιάννη Γκούμα και του Άγγελου Χαριστέα.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει προπονητής σε μία από τις μικρές Εθνικές ομάδες και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Νέων. Να θυμίσουμε ότι την U-19 ανέλαβε προσωρινά ο Κώστας Τσάνας μετά τη λύση της σύντομης συνεργασίας της ομοσπονδίας με τον Βασίλη Τζαλακώστα.

Όσον αφορά τον ρόλο του Άγγελο Χαριστέα θα είναι πιο σύνθετος. Δεν πρόκειται να κοουτσάρει κάποια από τις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλά θα αναλάβει συντονιστής σε όλα τα τμήματα της «γαλανόλευκης», πλην της Ανδρών. Οι αρμοδιότητες του θα είναι να παρακολουθεί την εξέλιξη των μικρών διεθνών και να αξιολογεί την πορεία τους, στοχεύοντας στην προώθηση όσων διακρίνονται, στη μεγάλη Εθνική.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις προσεχείς ημέρες και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, την επόμενη Πέμπτη (13/10) θα υπάρξουν -εκτός απροόπτου- ανακοινώσεις σχετικά με την στελέχωση των Εθνικών συγκροτημάτων. Πάντως, η διάθεση των στελεχών της ομοσπονδίας είναι να εντάξουν στο δυναμικό της «γαλανόλευκης» και άλλους διεθνείς από την Εθνική του 2004. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: