Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η υποχρέωση, οι ανάσες και η τελική μάχη!

Πληγωμένος από την ήττα, αλλά αποφασισμένος για την πρόκριση επέστρεψε από το Τορίνο ο Ολυμπιακός. Στροφή σε Πανθρακικό, ανάσες και προετοιμασία για την αντεπίθεση από τους «ερυθρόλευκους».

Η υποχρέωση, οι ανάσες και η τελική μάχη
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Τορίνο με τις αποσκευές του άδειες από βαθμούς, αλλά την πίστη διάχυτη πως με αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε απέναντι στη Γιουβέντους είναι ικανός να φέρει εις πέρας τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα-μισή πρόκριση χάθηκε, αλλά θα έχει μια ακόμη, σε τρεις εβδομάδες κόντρα στην Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Με τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στα νοκ άουτ και δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Μέχρι τότε, ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο πρωτάθλημα. Άλλωστε έχει χαθεί πολύ έδαφος για να μπορεί ο Ολυμπιακός να αισθάνεται άνετος, έστω και σε ένα θεωρητικά εύκολο ματς σαν αυτό της Κυριακής (15:00) απέναντι στον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη». Άλλωστε μόνο με νίκη θα μπορούν οι πρωταθλητές να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, όχι όμως ριζικές αφού δεν θέλει να πάρει ρίσκα. Από τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος, οι παίκτες του (τουλάχιστον οι μη διεθνείς) θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν τις μπαταρίες τους πριν το τελευταίο κομμάτι του 2014 που περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις κι όχι μόνο στο Champions League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: