Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Χέντριξ: «Ωραίο να παίζεις στην Ελλάδα»

Την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο ανυπομονεί να γνωρίσει ο Γιόριτ Χέντριξ, ο οποίος ενδέχεται να είναι απόψε στο αρχικό σχήμα της Αϊντχόφεν.

Χέντριξ: «Ωραίο να παίζεις στην Ελλάδα»
Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο αποψινός αγώνας για τον Παναθηναϊκό με την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική του Europa League, σε ένα παιχνίδι που σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η παρουσία των οπαδών του «τριφυλλιού».

Αυτή την ατμόσφαιρα επιθυμεί να ζήσει από κοντά και ο 19χρονος μέσος της PSV, Γιόριτ Χέντριξ, ο οποίος έκανε δηλώσει για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα. Νομίζω όμως ότι οι οπαδοί κάνουν αρκετό θόρυβο. Είναι ωραίο να παίζεις ποδόσφαιρο με μία ατμόσφαιρα, αλλά θα ελπίζαμε να παίξουμε σε ένα ήσυχο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος και πρόσθεσε:

«Την Κυριακή ακολουθεί το παιχνίδι με την Χέρακλες, αλλά ο προπονητής αποφασίζει τι θα κάνει. Ελπίζω ότι μέσω της απόδοσής μου, δεν θα μείνω ξανά έξω. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε όμως μόνο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και να μπορέσω να επιστρέψω δριμύτερος».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: