Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κοκού: «Είναι στο χέρι μας»

Από την Αϊντχόφεν εξαρτάται το αποτέλεσμα στη Λεωφόρο στην μάχη της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Φιλίπ Κοκού. «Δεν είναι μόνο ο Μπεργκ», είπε για την συμμετοχή του Σουηδού.

Κοκού: «Είναι στο χέρι μας»
Στο χέρι των παικτών της Αϊντχόφεν είναι η εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Φιλίπ Κοκού. Ο τεχνικός των Ολλανδών, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην «ζεστή» ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, η οποία τον γυρίζει δέκα χρόνια πίσω στην πρώτη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μάρκους Μπεργκ, τόνισε πως εκτός από τον Σουηδό οι «πράσινοι» έχουν κι άλλους ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ τους. Τέλος, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με την προσέγγιση που θα έχει η ομάδα του στο ματς της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

«Θυμάμαι τα πράγματα όπως ήταν πριν δέκα χρόνια όταν είχα έρθει τότε στην Αθήνα. Μου είναι όλα γνωστά όπως αναγνωρίζω την ατμόσφαιρα και την περιμένω αύριο στο ματς. Μπορείτε να δείτε και εσείς πως είναι η κατάσταση, έχει την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κερδίσει αλλά είναι και στο δικό μας χέρι να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την ήττα από την Ντιναμό και το αν υπάρχει άγχος: «Σε ευρωπαϊκούς αγώνες πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση. Οι διαφορές πλέον είναι μικρές ανάμεσα στις ομάδες»

Για την συμμετοχή του Μπεργκ: «Φυσικά ο Μπεργκ είναι καλός, αλλά δεν είναι μόνος του, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν ποιότητα».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Πιστεύω ότι υπάρχει μια ανοδική πορεία στις εμφανίσεις μας και ότι αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλύτερα μακριά από την έδρα μας»

Για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς: «Οι διαφορές είναι μικρές. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του, όμως εμείς είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».
Για την τακτική του στο ματς: «Δεν θέλω να αναφερθώ στην τακτική, αλλά και σε ονόματα».

Για την ατμόσφαιρα: «Σαν παίκτες πρέπει να απολαύσουν την ατμόσφαιρα και να ζήσουν την εμπειρία».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: