Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Να κάνουμε… restart με τον ΠΑΟΚ»

Ο Νταβίντ Πιζάρο δήλωσε πως η αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του Europa League είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
Ο Χιλιανός μέσος των «βιόλα» παραδέχθηκε πως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι απογοητευτική συνολικά, τονίζοντας πως κόντρα στον «Δικέφαλο» θα πρέπει να γίνει η επανεκκίνηση.
«Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αλλά τώρα θα πρέπει να βάλουμε το… σμόκιν μας και να ξεκινήσουμε με ένα καλό εντός έδρας παιχνίδι. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Όταν γυρνούσαμε από τη Γένοβα, κανείς δεν μιλούσε και αυτό δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πιζάρο.
Για να προσθέσει: «Από εμάς εξαρτάται να παίξουμε καλύτερα. Μερικές φορές κάνουμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αλλά μετά κάνουμε εμφανίσεις, όπως αυτή κόντρα στην Τζένοα. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα».
Αν θα πρέπει να φοβηθεί κάτι η Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πάντα είναι δύσκολο. Χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο για εμάς θα είναι να μην είμαστε συγκεντρωμένοι. Εάν είμαστε στο 100%, τότε μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε. Αλλιώς, ρισκάρουμε να γελοιοποιηθούμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: