Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Γιατί πανηγυρίζει έτσι ο Ρόις; (pics)

Τη μια έκλεισε μάτια. Την άλλη έκλεισε αυτιά. Την Τρίτη έκλεισε στόμα. Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν το λόγο που πανηγυρίζει έτσι ο Ρόις, μέχρι ο ίδιος να διαλύσει -με απλή απάντηση- τις συνομωσίες.

Γιατί πανηγυρίζει έτσι ο Ρόις; (pics)
Με εξαίρεση τα τέσσερα παιχνίδια του Champions League, η Ντόρτμουντ παραπαίει φέτος. Το ακριβώς αντίθετο ωστόσο συμβαίνει με τον Μάρκο Ρόις.

Με το γκολ που πέτυχε την Τρίτη απέναντι στη Γαλατασαράι, ο Γερμανός έφτασε τα τρία σερί στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες των Βεστφαλών.

Ακόμα περισσότερο, όμως απ’ το φορμάρισμά του συζητήθηκε ο τρόπος που πανηγύρισε αυτά τα τρία τέρματα.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το να καλύψει πρώτα τα μάτια (στο ματς με τη Σανκτ Πάουλι), μετά τ’ αυτιά (στο παιχνίδι με την Μπάγερν) και τέλος το στόμα (στην αναμέτρηση με τη Γαλατά) παρέπεμπε στα εικονίδια «wise monkeys» που κυκλοφορούν ευρέως το τελευταίο διάστημα στα social media.

Και μέχρι να εξηγήσει ο ίδιος το βράδυ της Τρίτης ότι δεν έκανε αυτή την επιλογή για να περάσει κάποιο μεταγραφικό μήνυμα (του τύπου ότι δε βλέπει, δεν ακούει και δε μιλάει για το ενδιαφέρον πάμπολλων ομάδων να τον αποκτήσεουν), αλλά απλώς επειδή… έχασε ένα στοίχημα.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: