Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πράσινος ξανά!!

Η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ντυθεί ξανά στα πράσινα ο άσος του «τριφυλλιού». Ανακοινώνεται μέχρι αύριο.

Πράσινος ξανά!
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ξανά ο Σωτήρης Νίνης. Ο άσος του «τριφυλλιού» επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, είδηση την οποία αποκάλυψε η SportDay και η στήλη «Ο τρελός του χωριού». Ο 24χρονος, έπειτα από σχεδόν 2,5 χρόνια… παύσης από τα «πράσινα», γυρίζει με σκοπό το δικό του restart και φυσικά τη βοήθεια στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αύριο η απόκτηση του Σωτήρη Νίνη θα έχει ανακοινωθεί από την πράσινη ΠΑΕ και ο νεαρός άσος, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος θεωρεί ότι η απόκτηση του Νίνη θα βοηθήσει και τον ίδιο, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο παίκτης, όλο αυτό το διάστημα που ήταν ελεύθερος, έκανε ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Βέβαια, θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί με την υπόλοιπη ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: