Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ρότζερς: «Λάθη, Ντε Χέα, χαμένες ευκαιρίες και… διαιτησία»

Ο Μπρένταν Ρότζερς συνόψισε τους λόγους που η Λίβερπουλ έχασε με 3-0 από τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Ρότζερς: «Λάθη, Ντε Χέα, χαμένες ευκαιρίες και… διαιτησία»
Τα πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία, η… σπατάλη ευκαιριών σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Ντε Χέα, αλλά και η διαιτησία ήταν οι λόγοι που η Λίβερπουλ έχασε με 3-0 από τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ», σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς.

«Νομίζω πως κάναμε αρκετά ώστε να νικήσουμε σήμερα, αλλά αυτό το ματς ήταν η επιτομή της σεζόν που έχουμε έως τώρα. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες και ο Ντε Χέα σίγουρα ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Αυτό τα λέει όλα. Μέσα στη σεζόν έχει κάνει 4-5 τέτοιες επεμβάσεις. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας που ξέρει τι ακριβώς να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τις ευκαιρίες που είχαμε όμως, υποπέσαμε και σε αμυντικά λάθη, τα οποία μας κόστισαν. Και το δεύτερο γκολ ήταν σίγουρα οφσάιντ», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων».

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση. Πέρυσι στο αντίστοιχο μας το σκορ ήταν 3-0 για εμάς. Σήμερα στο πρώτο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ. Θα συνεχίσω να ψάχνω για τις λύσεις», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: