Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Όλο και πιο δυνατός…!!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό για την εικόνα με Πανθρακικό και στροφή στο «τεστ» της Ξάνθης. Έρχεται και ενίσχυση. Πιο εφικτός για καλοκαίρι ο Λέτο. Προτεραιότητα σε στόπερ, Χουάνμα στα υπόψη.

Όλο και πιο δυνατός…
Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τις ισοπαλίες με Αστέρα και Εστορίλ, οι «πράσινοι» συνδύασαν ουσία και θέαμα στη νίκη με 4-0 επί του Πανθρακικού. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει σε καλή κατάσταση, παρέμεινε στο -5 από την κορυφή και από σήμερα στρέφει την προσοχή της στο δύσκολο ματς της Πέμπτης με τη φορμαρισμένη Ξάνθη στα Πηγάδια. Και είναι σημαντικό για το «τριφύλλι» να πάρει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει σε επαφή με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειές τους.

Για τον προσεχή αγώνα διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Κουτρουμπής, ενώ μένει να φανεί αν θα επιλεγεί και πάλι η τριπλέτα Καρέλη-Μπεργκ-Πέτριτς που λειτούργησε εξαιρετικά στον χθεσινό αγώνα.

Λέτο για καλοκαίρι, στόπερ τώρα

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι δεδομένο. Όμως το πιθανότερο είναι εφόσον γίνει κίνηση, αυτή να έρθει το καλοκαίρι και όχι τώρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την Κατάνια μέχρι το 2017, αλλά η ομάδα του παραπαίει στη Serie B (είναι στη 17η θέση) και ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να φύγει, βλέποντας πολύ θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο σε πιθανή επιστροφή του 28χρονου άσου, που έχει 12 συμμετοχές και 2 γκολ φέτος, θα παίξει και το οικονομικό σκέλος, τόσο όσον αφορά στο κασέ του, όσο και σε κάποια οφειλόμενα από το παρελθόν.

Πάντως για τον Παναθηναϊκό προτεραιότητα δεν αποτελεί η απόκτηση φορ (ειδικά από τη στιγμή που είναι ο Πέτριτς είναι σε διαρκή άνοδο), όσο αμυντικού. Μεταξύ των 2-3 περιπτώσεων που εξετάζουν οι «πράσινοι» είναι ο Χουάνμα. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ αγωνίζεται από το 2012 στη Νουμάνθια και τον έχει τσεκάρει ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο Ισπανός άσος, που φέτος έχει 16 συμμετοχές και 2 γκολ στη δεύτερη κατηγορία, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: