Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ με το γνωστό σύστημα "ΚΟΥ-ΤΟΥ-ΡΟΥ"!

Άγριο κράξιμο από τον ένα και μοναδικό Αποδυτηριάκια στον SportDog για τις επιλογές του Αναστασιάδη. Ο άγιος Σπυρίδωνας, ο φαλακρός πράκτορας και το συναίσθημα του γαύρου...
Μετά τον λαοφιλή Ολυμπιακό που, αφού του βγήκε η ψυχή ανάποδα, κέρδισε τον κραταιό Λεβαδειακό, ο άλλος υποψήφιος πρωταθλητής, ο επίσης δημοφιλέστατος ΠΑΟΚ έκανε το θαύμα με το ίδιο σκορ. Έπιασαν οι προσευχές στους αρμοδίους αγίους που κράτησαν μακρυά τον συνάδελφο άγιο Σπυρίδωνα και έτσι η Κέρκυρα έχασε διπλή ευκαιρία στο 93΄ να ισοφαρίσει.
Με 4 αλλαγές στην ενδεκάδα ξεκίνησε ο Αναστασιάδης, τους δύο πιτσιρικάδες Κουλούρη, Ποζατζίδη, τον φαλακρό πράκτορα Παπαδόπουλο και τον επίσης πράσινο Σπυρόπουλο. Με τις μπερδεψιές, αλλαγές ας τις πούμε και αυτές, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας εφάρμοσε το σύστημα των "Τριών Ου". Το σύστημα "Κου-Του-Ρου". Δεν έβρισκες άκρη. Αδύνατον να καταλάβεις τι έπαιζε ο ΠΑΟΚ, τι έψαχνε, με ποια τακτική, με ποια στρατηγική.
Αξίζει δύο αράδες η Κέρκυρα. Όχι μονάχα το "Χ", ολόκληρο το παιχνίδι δικό της ήταν, αλλά κλώτσησε την ευκαιρία. Γιατί; Της γουστάρει να βιώνει την καταπίεση. Να τσαλαπατιέται στη βαθμολογία. Να παλεύει για τη σωτηρία, και αν τελικά γλυτώσει.
Η διαιτησία. Βοήθησε τον ΠΑΟΚ σε κρίσιμες στιγμές και έτσι χάρισε στους παίκτες του και στους οπαδούς του το συναίσθημα που γνωρίζει ο γάβρος, ότι τον αβαντάρουν τα κοράκια.
Στο δεύτερο ημίχρονιο ο Αναστασιάδης έριξε το "δίδυμο" Ρατ-Αθανασιάδη. Ποντάροντας ότι ο πρώτος θα κάνει τουλάχιστον 10 σέντρες και ο Κλάους, κυνηγός επαφής, θα αξιοποιήσει κάποια απ΄ αυτές. Η ομάδα πράγματι παρουσίασε μια κάποια βελτίωση, μικρή, ελάχιστη, καμμία σχέση με τη φρίκη του α΄ ημιχρόνου.
Το 1-0, τελικά, το έκανε η πονηράδα του Παπαδόπουλου. Η Κέρκυρα θα μπορουσε να είχε προλάβει να ανοίξει το σκόρ και να το διπλασιάσει. Στην ισοφάρισή της ο ΠΑΟΚ απάντησε με σουτ του Κάτσε.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ θα ζορίσουν τον ΠΑΟΚ, γράφει ο apodytiriakias.gr   

Μίζερο ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό κόντρα στον Λεβαδειακό και από τον ΠΑΟΚ απέναντι της Κέρκυρας. Παρακολουθείς τον πρωταθλητή και τον υποψήφιο πρωταθλητή και δεν χαίρεσαι ποδόσφαιρο. Διεκδικούν τον τίτλο με μπάλλα της συμφοράς. Σε διώχνουν μακρυά από την τηλεόραση.
Που οφείλεται η μέτρια, πιο σωστά μειωμένη απόδοση του ΠΑΟΚ; Ολοφάνερο ότι από την ομάδα λείπει η ενέργεια. Οι δυνάμεις. Οι ποδοσφαιριστές του έχουν εξαντληθεί. Με 12-13 παίκτες δεν βγαίνει η δουλειά.
Και τι να κάνει ο ΠΑΟΚ; Μεταγραφές! Τι λέτε, ρε; Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, όχι τον Ολυμπιακό, που έχει περιθώρια να κάνει οικονομικό άνοιγμα.
Μη λησμονούμε ότι το μέγα αγγούρι του ΠΑΟΚ, επι μεγαλομετόχου Σαββίδη είναι τα χρέη. Όλος ο τσαμπουκάς γίνετε για να μειώσει, να ρυθμίσει τα χρέη της ΠΑΕ. Και προτείνουν να προχωρήσει σε γερές μεταγραφές, με στόχο βέβαια το πρωτάθλημα. Και αν δεν την σηκώσει την κούπα; Ο ΠΑΟΚ θα θέλει μνημόνιο, και τροϊκα.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: