Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Κρατάει πρωτιά εν αναμονή ενίσχυσης!

Σε απόσταση… ασφαλείας παραμένει ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και απομένουν δύο αγώνες για να «ενεργοποιηθούν» οι αποφάσεις του Αναστασιάδη και της διοίκησης για την ενίσχυση του ρόστερ.

Κρατάει πρωτιά εν αναμονή ενίσχυσης
Στο +4 διατήρησε ο ΠΑΟΚ τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό, χάρη στη δύσκολη νίκη (2-1) που πήρε χθες το απόγευμα επί της Κέρκυρας μέσα στην Τούμπα.

Εκείνο που προκύπτει και έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό είναι ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβάλλεται να ενισχυθεί στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μετά από τον αποκλεισμό του από το Europa League.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει παραδεχθεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα για την ομάδα του είναι πως δεν μπορεί να ξεκουράσει τους παίκτες του, ενώ θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση των Μάρτενς και Μαντούρο.

Αυτό ίσως να φανερώνει και κάποια πράγματα όσον αφορά τους παίκτες που πιθανόν να αποκτηθούν τον Γενάρη και να αντικαταστήσουν τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές που ήρθαν επί εποχής Στέφενς.

Χθες στη Γερμανία αναδείχθηκε εν νέου το θέμα του Κλιχ, του Πολωνού μέσου που ανήκει στη Βόλφσμπουργκ και είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ: «Ο Κλιχ έχει πρόταση από Ελλάδα και η Βόλφσμπουργκ θέλει να δώσει έναν από τους ξένους παίκτες της».

*** Εν τω μεταξύ, ο Ραζβάν Ρατς συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες χθες και έτσι δεν θα παίξει σε ένα από τα επόμενα ματς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: