Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αναστασίου: «Ψάχναμε ένα ξέσπασμα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το 4-0 επί του Πανθρακικού ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πήρε άριστα σε συμπεριφορά, νοοτροπία και απόδοση.

Αναστασίου: «Ψάχναμε ένα ξέσπασμα»
Ίσως το καλύτερο φετινό παιχνίδι του έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανθρακικό αφού κατάφερε να φτάσει –πιάνοντας σπουδαία απόδοση- στο εντυπωσιακό 4-0.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, αναφέρθηκε στην κατάσταση του Σωτήρη Νίνη και σε ό,τι αφορά τον Πέτριτς που δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του, τόνισε πως ο Κροάτης αισθάνεται ξανά σημαντικός για την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μετά την ευρωπαϊκή περιπέτεια, ο στόχος στρέφεται στο πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι να το κερδίσουμε. Στα τελευταία τρία παιχνίδια ψάχναμε ένα ξέσπασμα σαν ομάδα. Κάναμε την πιο ώριμη και μεστή μας εμφάνιση, δημιουργήσαμε φάσεις και γκολ, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Όλα τα παιδιά έδειξαν τη σωστή νοοτροπία που θέλουμε να έχει η ομάδα ειδικά μέσα στη Λεωφόρο. Πήραμε άριστα, σαν συμπεριφορά, νοοτροπία και απόδοση».

Για τη διαχείριση του αγώνα μέχρι να γίνει το 2-0: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα που μαθαίνουμε. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης, θα βελτιωνόμαστε. Το σημαντικό είναι να λειτουργούμε σωστά. Το παιχνίδι με την Εστορίλ ήταν ένα μάθημα και για τους νέους που έπαιξαν και για όσους δεν έπαιξαν και σήμερα δείξαμε σωστή νοοτροπία».

Για τον Σωτήρη Νίνη: «Προσπαθεί και δουλεύει, από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Είχαμε προγραμματίσει ένα φιλικό αύριο, αλλά αναβλήθηκε. Θέλουμε να πάρει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του. Θα μπει στην ομάδα σταδιακά. Είναι έτοιμος, δουλεύει και θα προσπαθήσει να είναι στον επόμενο χρόνο».

Για την απόδοση του Πέτριτς: «Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για κάποιον παίκτη. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει υπομονή και στο τέλος θα κριθούν όλοι. Σαν χώρα και σαν λαός δεν έχουμε υπομονή. Αυτούς έχουμε στην ομάδα, είναι και ο Μλάντεν ανάμεσά τους. Δουλεύει και είναι έτοιμος, αισθάνεται σημαντικός για την ομάδα. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τον Μλάντεν συγκεκριμένα, θέλω να πω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν και θέλουν να γίνουν καλύτεροι. Αυτά τα παιδιά έχουμε, έχουν δυνατότητες, έχουν ταλέντο και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: