Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Στις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Άρης στην αναμέτρηση της Τρίτης (16/12) με τον Παναθηναϊκό για την Basket League αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Τόρεϊ Τόμας.

«Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»
Ο Άρης έχει δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς την Τρίτη (16/12) θα παίξει στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την νίκη επί της ΆΕΚ στο Αλεξάνδρειο, όμως άπαντες στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» αναγνωρίζουν ότι οι πιθανότητες τους για θετικό αποτέλεσμα είναι περιορισμένες, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Τόρεϊ Τόμας στο σάιτ της ομάδας.

Ο 29χρονος γκαρντ μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον επικείμενο αντίπαλο του Άρη: «Είναι μία εξαιρετική ομάδα με πολύ βαθύ ρόστερ. Έχουν καλούς γκαρντ, φόργουορντ και ψηλούς. Είναι συμπαγής ομάδα, παίζουν πολύ καλή άμυνα και έχουν έναν εξαιρετικό κόουτς. Αν σ’ αυτά προσθέσουμε ότι παίζουν στην έδρα τους, γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή».

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τους «πράσινους» κατανοεί ο Αμερικάνος πλέι μέικερ, ωστόσο, εκτιμάει πως οι «κίτρινοι» μπορούν να σταθούν καλά απέναντι στο μεγάλο τους αντίπαλο: «Αναμφίβολα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Παίζουμε στην έδρα τους και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή μας. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας. Θα παλέψουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και για να ανταπεξέλθεις σε τέτοιους αγώνες πρέπει να έχεις υψηλό κίνητρο και να προετοιμαστείς κατάλληλα. Εμείς και κίνητρο έχουμε και σωστά προετοιμαστήκαμε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση . Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε καλό μπάσκετ, μπορούμε να κυνηγήσουμε κάτι καλό».


Για τη νίκη με την ΑΕΚ ο Τόρεϊ Τόμας σημείωσε πως κάθε νίκη δίνει κουράγιο στην ομάδα, αλλά δεν πρέπει να μένουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα: «Για τη νίκη αγωνιζόμαστε. Οπότε, κάθε φορά που κερδίζεις, σίγουρα παίρνεις κουράγιο για τη συνέχεια. Όμως δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα. Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και κοιτάζουμε μπροστά. Το ίδιο ισχύει στις νίκες, αλλά και στις ήττες».


Χωρίς απουσίες στην προπόνηση

Ομαλά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς όλοι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έβγαλαν χωρίς προβλήματα την προπόνηση της ομάδας, στην οποία παρακολούθησαν σε βίντεο τους «πράσινους». Το μεσημέρι της Δευτέρας (15/12) θα γίνει η τελευταία προπόνηση των «κιτρίνων» και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: