Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γλύκος: «Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα»

Ο Παναγιώτης Γλύκος παραδέχθηκε ότι το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν ήταν το καλό μετά τις δύο σερί ήττες, τονίζοντας ότι επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας. Τι είπε για την ομιλία Σαββίδη.

Γλύκος: «Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα»
Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον ΠΑΟΚ μετά το 2-1 επί της Κέρκυρας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γλύκο. Ο πορτιέρο του «δικεφάλου του Βορρά» αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της συγκεκριμένης αναμέτρησης και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως ζητούμενο ήταν να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα. Επίσης, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ξέραμε πως η Κέρκυρα θα έρθει για να κυνηγήσει αποτέλεσμα. Το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή και όλοι μαζί να αναστρέψουμε αυτό το κλίμα και να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά τον Ολυμπιακό κανείς δεν σκεφτόταν τι μπορεί να γίνει σε δύο παιχνίδια. Έπρεπε να βρούμε τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε τη νίκη. Ξαναήρθαν τα χαμόγελα στην ομάδα. Όταν αποκλείεσαι στην έδρα σου και χάνεις με βαρύ σκορ στην Ξάνθη προβληματίζεσαι, ειδικά εμείς που είμαστε οι πρωταγωνιστές. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί η Κέρκυρα απειλούσε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Περιμέναμε τις δυσκολίες που συναντήσαμε, η Κέρκυρα δεν έχει συνεχόμενα ματς εν αντιθέσει με μας που έχουμε τραυματίες και υπάρχει ο παράγοντας κούραση. Καταφέραμε με όλη αυτή την προσπάθεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», σχολίασε ο 28χρονος τερματοφύλακας.

«Ο κ. Σαββίδης μας είπε να μην αγχωνόμαστε γιατί το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες ψυχικές μεταπτώσεις. Κοιτάμε να έχουμε το κεφάλι ψηλά είτε σε ήττες είτε σε νίκες γιατί έχουμε μεγάλο δρόμο μέχρι το Μάιο», πρόσθεσε ο Γλύκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: