Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Παγκίτης επ' αόριστον ο Μινιολέ!

Στον πάγκο αναμένεται να κάτσει και στα επόμενα παιχνίδια της Λίβερπουλ ο Σιμόν Μινιολέ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δηλώνει πως ο Βέλγος τερματοφύλακας θα μείνει εκτός για «αόριστο χρονικό διάστημα».

Παγκίτης επ' αόριστον ο Μινιολέ
Ο Σιμόν Μινιολέ μονιμοποιείται μέχρι νεωτέρας στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Βέλγος γκολκίπερ δεν ήταν τελευταία σε καλή κατάσταση και έμεινε εκτός ενδεκάδας στον αγώνα με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (3-0).

«Ναι, ο Τζόουνς είναι πλέον η πρώτη επιλογή. Είπα στον Σιμόν ότι έτσι θα έχουν τα πράγματα για αόριστο χρονικό διάστημα. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με τους τερματοφύλακες. Κάποιες φορές χρειάζεται να τους βγάζεις εκτός και να τους δίνεις χρόνο να ανακάμψουν.Ο Μπραντ είναι πολύ έμπειρος και έτσι κι αλλιώς θα έπαιζε κόντρα στην Μπόρνμουθ. Έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια και κατά την πρώτη μου χρονιά εδώ τα πήγε πολύ καλά. Σήμερα δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω στα γκολ, εκτός από το να μαζεύει την μπάλα απ’ τα δίχτυα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς. «Ο Σιμόν είναι εντάξει. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας. Του μίλησα και αποδέχθηκε τα πάντα. Απλώς έχω την αίσθηση ότι μετά το παιχνίδι κόντρα στην Βασιλεία έπρεπε να κάνω μια αλλαγή στα γκολπόστ» σχολίασε χαρακτηριστικά μετά την ήττα με σκορ 3-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: