Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Forza Roma και γκολ Λάζαρου σε Καρνέζη!!

Αυτή τη φορά το ξετύλιξε το «δώρο». Η Ρόμα πήρε «διπλό» (0-1) στην έδρα της Τζένοα και πλησίασε στο ένα… βήμα τη Γιουβέντους, που νωρίτερα στραβοπάτησε. Γκολ στον Καρνέζης ο Λάζαρος με ασίστ Ταχτσίδη.

Forza Roma και γκολ Λάζαρου σε Καρνέζη (video)
Η Ρόμα δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα. Στην περασμένη αγωνιστική οι δύο διεκδικητές του τίτλου διατηρήθηκαν σε απόσταση τριών πόντων αφού οι «μπιανκονέρι» ήρθαν 0-0 εκτός έδρας με τη Φιορεντίνα και οι «τζιαλορόσι» 2-2 με τη Σασουόλο λίγο αργότερα.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά είπε «ευχαριστώ» σε αυτήν του Μάσιμο Αλέγκρι για το 1-1 με τη Σαμπντόρια και με το 1-0 επί της Τζένοα την πλησίασε στον έναν πόντο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ναϊνγκολάν στο 40’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες 11 λεπτά νωρίτερα. Βασικός ο Χολέβας, στον πάγκο έμειναν οι Μανωλάς, Τοροσίδης.

Εκτός έδρας νίκη με 2-1 της Βερόνα των Χριστοδουλόπουλο, Ταχτσίδη, Μόρα επί της Ουντινέζε. Μάλιστα, ο Λάζαρος πέτυχε (46’) το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ύστερα από ασίστ του Ταχτσίδη. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ μοίρασε το πρώτο τέρμα της ομάδας του στον Λούκα Τόνι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Ντι Νατάλε είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ορέστη Καρνέζη που έπαιξε βασικός και πληγώθηκε από τους συμπατριώτες του, που έπαιξαν επίσης σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πάρμα-Κάλιαρι στη μάχη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο, 13/12

Παλέρμο-Σασουόλο 2-1
(3’ Ριγκόνι, 90’+3’ Μπελότι - 85’ Παβολέτι)

Λάτσιο-Αταλάντα 3-0
(51’, 71’ Μάουρι, 81’ Λούλιτς)

Κυριακή, 14/12

Γιουβέντους-Σαμπντόρια 1-1
(12’ Εβρά-51’ Γκαμπιαντίνι)

Τζένοα-Ρόμα 0-1
(40' Ναϊνγκολάν)

Πάρμα-Κάλιαρι 0-0

Ουντινέζε-Βερόνα 1-2
(31' Ντι Νατάλε- 45'+2' Τόνι, 46' Χριστοδουλόπουλος)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: