Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γυρίζει η Γιουνάιτεντ, ακούτε;

Πιο δυνατά από ποτέ… φώναξε η Μαν. Γιουνάιτεντ ότι επιστρέφει! Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάπιαν το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (3-0) και με την 6η σερί νίκη συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους!

Γυρίζει η Γιουνάιτεντ, ακούτε;
Τις αμφιβολίες και του πιο δύσπιστου για τη μεταμόρφωσή της διέλυσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Έχοντας ανακτήσει την ψυχολογία του νικητή, η ομάδα του Φαν Χάαλ σάρωσε τη Λίβερπουλ (3-0) και ξεχείλωσε ακόμα περισσότερο το σερί που τρέχει στην Premier League.

Εκμεταλλευόμενοι το γρήγορο γκολ του Ρούνεϊ -που άνοιξε το σκορ και ρήμαξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των φιλοξενούμενων- οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Όταν ο Μάτα λοιπόν (με κεφαλιά-ψαράκι από εμφανή θέση οφσάιντ) διεύρυνε το προβάδισμα πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο… γάμος είχε ήδη σχολάσει.

Διότι οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς δεν είχαν το κουράγιο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες (κάποιες απ’ αυτές μεγάλες) για να ξαναμπούν στο ματς. Αντίθετα, ο Φαν Πέρσι είχε και το κουράγιο -και την ευκολία- να πλασάρει στο 71’ τον Μπράντλεϊ.

Σφραγίζοντας λοιπόν την έκτη σερί νίκη της Γιουνάιτεντ δεν της επέτρεψε απλώς ν' ανοίξει τη διαφορά στην τρίτη θέση. Αλλά κυρίως να διατηρήσει ζωντανά τα όνειρα (που δικαιολογημένα κάνει πλέον) ότι μπορεί να κυνηγήσει τις Σίτι και Τσέλσι.


Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο, 13/12

Μπέρνλι-Σαουθάμπτον 1-0
(73’ Μπαρνς)

Τσέλσι-Χαλ 2-0
(7’ Αζάρ, 68’ Κόστα)

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ 1-1
(11’ ΜακΆρθουρ - 13’ Κράουτς)

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1
(40’ Λάμπαρντ)

Σάντερλαντ-Γουέστ Χαμ 1-1
(22’ πεν. Γκόμες - 29’ Ντάουνινγκ)

Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα 1-0
(72’ Γκάρντνερ)

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 4-1
(15', 58' Zιρού, 54' 88' Καθόρλα - 63' Αγιόθε)

Κυριακή, 14/12

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 3-0
(12’ Ρούνεϊ, 40’ Μάτα, 71’ Φαν Πέρσι)


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: