Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πέτριτς: «Πριν δύο μήνες μας είχαν τελειωμένους»

Χαρούμενος που αυτός και οι συμπαίκτες του… διαψεύδουν όσους θεωρούσαν πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Μλάντεν Πέτριτς μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού.

Πέτριτς: «Πριν δύο μήνες μας είχαν τελειωμένους»
Χαρούμενος με την ευρεία νίκη επί του Πανθρακικού ήταν ο εκ των σκόρερ, Μλάντεν Πέτριτς. Ο Κροάτης φορ του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε το… προφανές, πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ελπίζει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς:

«Προφανώς νιώθω καλά όχι μόνο για τη δική μου εμφάνιση αλλά και για την εικόνα που είχε όλη η ομάδα. Είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε πολλά γκολ και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Ερωτηθείς για το αν θέλει να συνεχίσει στο Παναθηναϊκό, απάντησε: «Είμαι χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρα θέλω το καλύτερο για εμένα και την ομάδα. Θέλω να εξελιχθώ περισσότερο εδώ. Το συμβόλαιό μου δεν έχει τελειώσει. Πρώτα να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για το πρωτάθλημα, τόνισε: «Πριν δυο μήνες μας είχαν όλοι… τελειωμένους, τώρα όλοι μας ρωτούν για το πρωτάθλημα. Τώρα είμαστε σε φανταστική φόρμα. Σημασία δεν έχει να κοιτάζουμε το μέλλον αλλά το… τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να πάρουμε βαθμούς και στα επόμενα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε ποιος θα είναι ο απολογισμός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: