Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Λουτσέσκου: «Καθοριστικό σημείο το πέναλτι»

Στο πέναλτι που έχασε ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη στάθηκε ο προπονητής των ακριτών, Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι η αντίπαλη ομάδα δεν ήταν τυχερή.

Λουτσέσκου: «Καθοριστικό σημείο το πέναλτι»
Καθοριστικό χαρακτήρισε το πέναλτι που έχασε Άγγελος Χαντί στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Ξάνθη ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο μέσος των Κρητικών νικήθηκε από τον Δημήτρη Κυριακίδη στο 21’ και τελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 και ο Ρουμάνος τεχνικός σχολίασε ότι ο αντίπαλος δεν ήταν τυχερός.

«Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Εργοτέλης θα έπαιζε με επιθετικότητα για να πάρει τη νίκη. Ο αντίπαλος μας δεν ήταν τυχερός. Υπήρχε μια κρίσιμη φάση για την πορεία του αγώνα όταν ο Κυριακίδης έπιασε το πέναλτι. Μετά παίξαμε έξυπνα, και όπως έπρεπε για να κερδίσουμε», δήλωσε αρχικά.

Η Ξάνθη είναι στην 6η θέση της Super League και ο 47χρονος τεχνικός όταν ερωτήθηκε αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας του, ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος, και την αυτοσυγκέντρωση μας σε υψηλό επίπεδο για να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Αν σκεφτούμε ότι πρέπει να έχουμε υψηλότερο στόχο ρισκάρουμε πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: