Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Γκατούζο: «Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης»

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει παράπονα από το πάθος που έδειξαν (κυρίως στο α’ μέρος) οι παίκτες του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τονίζοντας ότι έλλειψε και η συγκέντρωση.

Γκατούζο: «Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης»
Για έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους έκανε ο Τζενάρο Γκατούζο, σχολιάζοντας την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε με 2-0 στη Νέα Σμύρνη και ο Ιταλός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο μέρος.

«Το πρόβλημα της ομάδας είναι ότι έχουμε έλλειψη από συγκέντρωση. Θα ήταν πολύ εύκολο να μίλαγα για τις απουσίες μας. Στο πρώτο ημίχρονο είδα μια ομάδα που έπαιξε δυνατά, αλλά έλειπε το αποτέλεσμα, το γκολ . Δεν παίξαμε με πολύ πάθος. Είχαμε πρόβλημα, δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις. Η ομάδα ήταν διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό», είπε ο 36χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια ερωτηθείς για τους υποψήφιους επενδυτές: «Ό,τι ξέραμε ισχύει ακόμα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Το σημαντικό είναι να έρθουν τα καλά αποτελέσματα, να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: