Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Φρένο» στον Άρη!!

Ντέρμπι με τα όλα του! Ο Πανσερραϊκός έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Άρη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 (τέλειωσαν και με δέκα παίκτες), δίνοντας την ευκαιρία στην Καβάλα να ανέβει πρώτη.

«Φρένο» στον Άρη!
Ήθελαν και οι δύο τη νίκη, προσπάθησαν πολύ γι’ αυτό, αλλά αρκέστηκαν στον έναν πόντο έκαστος! Πανσερραϊκός και Άρης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 μπροστά σε περίπου 2.500 κόσμο και αμφότεροι δεν πέτυχαν το στόχο τους, καθώς πλέον η Καβάλα είναι στην κορυφή με 22 βαθμούς (νίκησε 3-1 τον Άρη Ακροποτάμου).

Απ’ τη μία τα «λιοντάρια» (στους 19 βαθμούς) έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους Θεσσαλονικείς, ενώ στην ομάδα του Πάουλο Κάμπος μπήκε φρένο στο σερί τεσσάρων νικών που έτρεχε, μένοντας εξίσου στο -2 απ’ την πρώτη θέση.

Οι κίτρινοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους στο 16’, με τον Ατματσίδη να ανοίγει το σκορ. Πριν όμως βγει το ημίχρονο, οι Σερραίοι είχαν φέρει τούμπα το παιχνίδι. Αρχικά με τον Μουτεσίδη να ισοφαρίζει (με ψιλοκρεμαστό σουτ στο 25’) και στην εκπνοή του 45λεπτου, όταν ο Σιάκκας έφερε την ανατροπή με ωραία γυριστή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός ήλεγχε το ματς. Είχε το προβάδισμα κι έδειχνε έτοιμος να φτάσει μέχρι τέλους και στο τρίποντο της νίκης. Στο 85’, όμως, ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τριανταφύλλου (που αποβλήθηκε) και ο Πόι δεν έχασε την ευκαιρία απ’ την άσπρη βούλα να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σουνάς αποβλήθηκε εξίσου από πλευράς φιλοξενούμενων.



Πανσερραϊκός (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Κ.Τριανταφύλλου, Παπαστεργίου(63΄ Ρούτσης), Μουτεσίδης(80΄ Καψάλης), Τάντιτς(76΄ Μπονέρης), Γαϊδαρτζής

Άρης (Π. Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο (89’ Ρένια), Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκόλιας(63΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Ατματσίδης (68΄Χιντασέλι), Σουνάς, Πόϊ, Καπνίδης*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: