Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Δέλλας: «Μια κακή παρένθεση»

Χωρίς όρεξη για δικαιολογίες -αλλά ούτε και καταστροφολογία- παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι η γκέλα με την Ερμιονίδα πρέπει να γίνει μάθημα και τη χαρακτήρισε κακή παρένθεση.

Δέλλας: «Μια κακή παρένθεση»
Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την πρώτη γκέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο «Κολοσσός» εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του δεν υποτίμησε την Ερμιονίδα και απέδωσε το αρνητικό αποτέλεσμα (0-0) στην απουσία συγκέντρωσης των παικτών του.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι ο εφησυχασμός φέρνει άσχημα αποτελέσματα, χαρακτήρισε τη σημερινή απώλεια ως «κακή παρένθεση» που πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα του.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήρθαμε σήμερα εδώ ξέροντας τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, για να συνεχίσουμε το σερί των νικών. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο λόγος ήταν ότι δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πατούσαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Δίναμε στον αντίπαλο χώρο, από τη στιγμή που δεν βγαίναμε εμείς πρώτοι πάνω στη μπάλα. Τον αφήσαμε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επιθέσεις και για να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν λίγο καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα και κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Δεν υπάρχουν περιθώρια να σκεφτούμε κάτι άλλο, παρά μόνο το ματς της Τετάρτης για να κλείσουμε τη χρονιά με δύο νίκες στα ματς που έχουμε στην έδρα μας και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πριν από αυτό το ματς.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και σήμερα πήραμε έναν βαθμό από αυτό το ματς. Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι εντελώς διαφορετικοί. Ο δικός μας είναι να φύγουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα από την κατηγορία»
.

Για το αν οι παίκτες υποτίμησαν τον αντίπαλο: «Δεν θέλω να το πιστεύω αυτό. Τους το είχα επισημάνει όλη την εβδομάδα, ότι υπάρχει κίνδυνος έπειτα από μία μεγάλη νίκη να υπάρχει χαλαρότητα. Τους είχα επισημάνει τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου, αλλά και πως θα είχαμε να κάνουμε με έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο.

Χάσαμε ένα ημίχρονο και αυτό μας κόστισε. Το θεωρώ μια κακή παρένθεση και πρέπει να μας γίνει μάθημα, όπως είχα πει και μετά το ματς με τον Αχαρναϊκό. Ο εφησυχασμός φέρνει άσχημα αποτελέσματα. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο. Και αυτό έχει να κάνει με το πόσο συγκεντρωμένος είσαι. Τα έχουμε πει και επισημάνει πολλές φορές. Κάθε φορά που δεν είμαστε εμείς καλοί, υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: