Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Ποιά άλλη ομάδα έκανε τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα;»

Με ανάμεικτα συναισθήματα άφησε τον Μιχάλη Γρηγορίου η ήττα (2-1) της Κέρκυρας από τον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να κρατά την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα.

«Ποιά άλλη ομάδα έκανε τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα;»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Κέρκυρας, αλλά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Ποιά άλλη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα», αναρωτήθηκε ο Έλληνας τεχνικός για να προσθέσει πως «μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, αλλά γλυκιά γεύση η προσπάθεια που κάναμε».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Από την αρχική του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι μας ανήκε εξ ολοκλήρου, Μένουμε με έναν βαθμό δυστυχώς σε δύο ματς, δεν ξέρω εάν άλλη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, αλλά γλυκιά γεύση η προσπάθεια που κάναμε».

Για τη διαφορά συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το δεύτερο γκολ να μπαίνει γρήγορα και την εμβόλιμη να ακολουθεί να παρατήσουμε το παιχνίδι. Αυτό θα γινόταν και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εάν μέναμε πίσω στο σκορ. Δεν έχουμε το ρόστερ που θα αντέξουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δείξαμε και στον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι η ομάδα μας είναι σε ανοδική πορεία. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και για αυτό πήρε το παιχνίδι».

Για τις κινήσεις που έκανε στη διάρκεια του αγώνα: «Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε στο ξεκίνημα με τον σχηματισμό του. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που το άλλαξε σχετικά γρήγορα. Η μετάβασή μας από άμυνα σε επίθεση ήταν εξαιρετική και θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ και εκεί όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο Μαρκόφσκι μπήκε όταν έπρεπε να μπει, οι αλλαγές στον σχηματισμό μας έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: