Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Ευχαριστώ» ΚΑΕ ΑΕΚ σε κόσμο κι αιχμές για Τρίκαλα!!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για τη στάση του στα Τρίκαλα κι αφήνει αιχμές για την τοπική ομάδα και την αστυνομία.

«Ευχαριστώ» ΚΑΕ ΑΕΚ σε κόσμο κι αιχμές για Τρίκαλα
Αιχμές για τη διοίκηση των Τρικάλων και την αστυνομία αφήνει η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της, στην οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη στάση τους και υπόσχεται πως θα κάνει το παν για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 23 λεπτών επειδή είχαν τοποθετηθεί λάθος στις κερκίδες οι οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ οι κιτρινόναυροι έχουν παράπονα για τη φιλοξενία και τη συμπεριφορά του Κένι Κάντζι.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά, που επέδειξε στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Κυρίως αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει επειδή επέδειξε ωριμότητα και ψυχραιμία στις πολλαπλές προκλήσεις, που δέχτηκε από την Αστυνομία, τους οπαδούς και αθλητή της ομάδας των Τρικάλων και τον πρόεδρο της θεσσαλικής ΚΑΕ.

Ενημερώνουμε δε, ότι οι φίλοι της ΑΕΚ παρέλαβαν τα εισιτήριά τους από την ΚΑΕ Τρίκαλα με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Ο κόσμος της ΑΕΚ επέδειξε φίλαθλο πνεύμα για πολλοστή φορά στην εφετινή περίοδο κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να δημιουργήσει μια ομάδα, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της και στις απαιτήσεις της ένδοξης Ιστορίας της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: