Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ουζουνίδης: «Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη και ο 46χρονος τεχνικός τόνισε ότι το αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση στην ομάδα του. «Θέλει περισσότερη προσοχή στην άμυνα», σχολίασε.

Ουζουνίδης: «Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση στην ομάδα του.

Ο 46χρονος προπονητής έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των «κυανέρυθρων», καθώς διαδέχθηκε τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, που αποτελεί παρελθόν από την περασμένη Δευτέρα (14/12) και τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

-την εικόνα του ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην μπήκαμε όπως θα έπρεπε, ίσως γιατί ξέραμε ποσό σημαντική ήταν η νίκη και ήμασταν προσεκτικοί. Στο ημίχρονο ζητήσαμε ηρεμία και συγκέντρωση. Ξέραμε ότι έχουμε την ποιότητα μπροστά να κάνουμε φάσεις, το θέμα ήταν να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, οι δυσκολίες είναι γνωστές δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια. Μας δίνει ώθηση όμως η νίκη για τη συνέχεια».

-την αμυντική λειτουργία της ομάδας του: «Μια ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργιά. Βέβαια και στα προηγούμενα ματς για να μην είμαι άδικος τα περισσότερα γκολ ήρθαν από ατομικά αμυντικά λάθη, όχι επειδή έκανε πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος. Θέλει λίγη περισσότερη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι, όμως προτιμότερο είναι να υπάρχει ισορροπία. Ήταν συγκεντρωμένα σήμερα τα παιδιά, είχαν σωστή λειτουργιά».

-το πλάνο του για το ματς της Τετάρτης (17/12, 19:30) με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παιχνίδια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δύσκολη όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει χρόνος, έχουμε τριξίματα σαν ομάδα, είναι νεαρά τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: