Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

«Δε θα ανεχτούμε ευτελείς πρακτικές εις βάρος μας»

Μπορεί ο Άρης να πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και να έκανε σημαντικό βήμα παραμονής, όμως τα παράπονα για τη διαιτησία δίνουν και παίρνουν στους «κιτρινόμαυρους».

«Δε θα ανεχτούμε ευτελείς πρακτικές εις βάρος μας»
Έτσι, το ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης εξέδωσε την Κυριακή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις υποδείξεις του Μιχάλη Θέμελη, τόνισαν πως δε θα δεχτούν ευτελείς πρακτικές εις βάρος του συλλόγου και πως όσοι έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν βρώμικα μέσα για την εξόντωσή του συλλόγου θα τους βρουν απέναντί τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΑΡΗΣ εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και καταδικάζει τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Μίκρας, αφού, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, απέδειξε πως ήταν προκατειλημμένη και αποφασισμένη να μειώσει την ομάδα μας με τα απαράδεκτα σφυρίγματα, τα οποία ήταν εντελώς αψυχολόγητα και ‘σφαγιαστικά’.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Άρης, δεν θα ανεχτούμε ευτελείς πρακτικές εις βάρος μας και "πονηρές" συμπεριφορές που μας θίγουν.

Απαιτούμε σεβασμό ανάλογα με την τεράστια συνεισφορά του Άρη στον ελληνικό αθλητισμό.

Αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την εξόντωση και τον εξοβελισμό της ομάδας με εξωαγωνιστικά μέσα, θα βρουν απέναντι τους όχι μόνο την αρειανή οικογένεια, αλλά και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους στο χώρο του αθλητισμού.

Όλα αυτά, λαμβάνοντας υπ΄όψιν αθροιστικά, τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην ομάδα μας με "περίεργες" εκκενώσεις γηπέδου. ΚΑΠΟΙΟΙ μπορεί να βλέπουν μάγισσες και φαντάσματα και φιλάθλους της ομάδας να δημιουργούν εντάσεις, έλεος!!

ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ μπορεί πρόωρα να στερήσει την απολαβή της προσπάθειας προπονητή-παικτών-διοίκησης. Γεγονός είναι πως ήταν ακατάλληλη η διαιτησία του κ. Θέμελη και στο μέλλον δεν θα πρέπει να διευθύνει ανάλογους αγώνες του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: